Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moda

Robert Sever: Moda uhvaćena u nehinjenom trenutku

Chick pret-a-porter s potpisom domaćeg dizajnera

Omiljeni domaći modni dizajner, Robert Sever, prošlosezonskim povratkom na modnu pistu Perwoll FASHION.HR-a potvrdio je svoj zvjezdani dizajnerski status. Kolekcija Chic Nouveau koju s Robertom potpisuje i Branko Basletić, oduševila je brojne modne zaljubljenike i modnu struku, a tim povodom snimljena je i kreativna modna kampanja.

Vođeni idejom stvaranja modne priče lišene lažnog glamura i pretencioznosti, Robert Sever i Branko Basletić koji potpisuju styling i art direction, okupili su vrhunski kreativni tim predvođen poznatom fotografkinjom, ujedno i bliskom Severovom prijateljicom, karizmatičnom Mare Milin.

Styling kose također je djelo Roberta Severa dok se za make up pobrinula etablirana make up artisitca Ana Rajić. U ulozi zaštitnih lica koja su vrlo uvjerljivo utjelovila RS filozofiju našli su se 16-godišnja Iva Marušić (Talia Models) i Ivan Pižeta, a krajnji rezultat su nesvakidašnje fotografije koje odražavaju stvarnu atmosferu, emociju i spontane, nehinjene trenutke te definiraju svjež, neuobičajen pristup modi.

RS13

‘Uvijek vrlo jasno znamo što želimo, ali isto tako na putu do cilja smo vrlo sretni kada neki spontani trenutak odvede kreativnost u nekom novom smjeru. Mare je svojim pristupom i estetikom odlično uhvatila ideju koju smo prezentirali i interpretirala ju kroz svoju prizmu. Ideja je bila da odjeću koja je visoko estetizirana snimimo na vrlo jednostavan način, da ju prezentiramo kao nešto životno, a ne kao nešto što postoji samo u editorijalima. Nesto kao davanje realnog i životnog momenta fantaziji. Riječ je opet o kontrastu, a kontraste jako volimo!’, pojasnio je Robert Sever.

RS6

Kolekcija Chic Nouveau zasigurno će se naći na wish listi brojnih domaćih fashionista, a svoju najnoviju kolekciju Robert Sever predstavit će u sklopu modnog tjedna Perwoll FASHION.HR koji će se održati od 26. do 29. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.