Robna marka Dizzy obukla mališane

Vita Fitness&Spa centar jučer je na trenutak postao središte mode, no samo za one najmlađe. U suradnji s dječjom robnom markom Dizzy održana je prva modna revija manekenki i manekena Fashion Team agencije. Tako su se pred budnim okom fotografa, kamere i roditelja mališani ponosno prošetali modnom pistom i pokazali najnovije odjevne kombinacije iz Dizzy kolekcije jesen-zima 2013/ 2014.

'Dizzy dječja robna marka iza sebe ima dvadesetogodišnju tradiciju te svojom odjećom opskrbljuje preko dvjesto dućana u Hrvatskoj. Od početka se bavimo proizvodnjom i prodajom kvalitetne i udobne dječje odjeće. Poseban se naglasak stavlja na prirodne, pamučne materijale, a kolekcije su izrađene s puno pažnje u malim serijama i što je najvažnije po vrlo povoljnim cijenama.', naglasio je član uprave Dizzyja, Željko Vasiljević.

Odjeća rađena po mjeri svakog mališana osim atraktivnog dizajna iza sebe ima i certifikat o kvaliteti koji stoji kao garancija svim kupcima. Majice, hlače, haljine i pidžame samo su dio njihove proizvodne ponude, a za novu kolekciju jesen-zima 2013/ 2014 predstavljena je moderna, atraktivnu i udobna odjeća s printevima na bazi vodenih boja koje nisu štetne za okoliš i zdravlje.

Unatoč stalnom opadanju hrvatske tekstilne industrije Dizzy se čvrsto utaborio na tržištu i kroz godine predanog rada stekao niz poklonika. Pokrivajući niz dućana i robnih kuća od Zagreba do Dubrovnika i Vinkovaca Dizzy zahvalu duguje i Gradu Zagrebu koji se pokazao kao pouzdan partner i osigurao najam poslovnog prostora te korištenje strogo namjenskog kredita.

Više informacija o proizvodima potražite na Dizzy Facebook i web stranici.