Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Rođendansko izdanje Ženskog rokovnika

Korice ekskluzivne limitirane serije dizajnirala je Aleksandra Dojčinović.

Nakon četiri u potpunosti rasprodane sezone Ženski Rokovnik 2013. izlazi u svježe obnovljenom i nadopunjenom izdanju uz posebnu limitiranu seriju dizajnerskog rokovnika čije je korice dizajnirala poznata hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

Ženski rokovnik
je godišnji planer, pomoćnik za organizaciju obaveza i aktivnosti u svakodnevici svake žene koji pored planera, sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke te mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim od klasičnih planera i rokovnika kao što su: PMS kalendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje planirate pogledati i mnoge druge. Pored dizajna i dimenzije optimizirane za žensku torbicu navedene rubrike su ono što ga čini drugačijim od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.Izdanje ženskog rokovnika za 2013. sadrži veći broj stranica, nove rubrike, veći broj stranica za bilješke i šest različitih verzija naslovnica jednu od kojih je ilustrirala poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, vlasnica modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović.

Rokovnik se iz godine u godinu razlikuje dizajnom, kako korica tako i unutrašnjosti. Unutrašnjost rokovnika dizajnirana je da pomalo podsjeća na ženske magazine, a korice su dizajnirane u trendy jarkim bojama.Ženski rokovnik djelo je brižnih ženskih ruku, u potpunosti je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj i svake godine unaprijeđen prema povratnim komentarima njegovih korisnica. Naklada ženskog rokovnika svake je godine sve veća, on je idealan božićni i novogodišnji poklon, ali i vrlo praktičan poklon za žene svih dobnih skupina za bilo koju priliku.

I ove će se godine Ženski rokovnik 2013. moći kupiti na sajmu Interliber od 13. do 18. studenog, na prodajnom štandu u Arena Centru (25. studenog do 25. prosinca) te od početka studenog u svim DM trgovinama u Hrvatskoj, a cijena će mu biti 89,90 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Fashion report

Posjetili smo novu pop up Opticu La Vie, koju je u sklopu svog Lei Lou butika otvorila Aleksandra Dojčinović.

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Savjeti i preporuke

Čak i one najsamouvjerenije žene nerijetko počinju osjećati nelagodu kad su im tijela u pitanju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.