Roman koji nećete moći ispustiti iz ruku

Fiona Paul spisateljica je i osba slobodnog duha, diplomirana psihologinja i profesorica. Proputovala je cijeli svijet, a brojni prizori iz ‘Otrova’ inspirirani su stvarnim iskustvima, prema vam ona ne otkriva o kojim se to iskustvima radi. Otrov je njezin roman prvijenac, a mnogi ga smatraju čarobnim mesterijom koji je teško ispustiti iz ruku.

otrov1Sadržaj:

Cassandra Caravello imala je sve što djevojka može poželjeti: elegantne haljine, blistave dragulje, pozivnice za najbolje zabave i privlačnog, imućnog zaručnika – pa opet, žudjela je za nečim više. Nabasavši na truplo ubijene žene, s krvavim znakom X urezanim na njezinu srcu, Cass biva uvučena u opasan svijet umjetnika, tajnih društava, kurtizana i ubojica. Ubrzo se počinje zaljubljivati u Falca, siromašnog slikara zavodljivog smiješka koji je noću vodi tamnim venecijanskim kanalima i samotnim palačama, dok pokušavaju otkriti ubojicu. Hoće li Cassandra pronaći ubojicu prije nego što on pronađe nju? I hoće li ostati vjerna zaručniku ili se predati strastvenim i neobuzdanim osjećajima prema Falcu?

OSVOJITE NAGRADU

Poklanjamo vam roman Otrov.

Ako želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom OTROV te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove siromašni slikar iz romana Otrov?

Vaše prijave primamo do 23. srpnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Andrea Čretni. Čestitamo!

Rak za podizanje nagrade je 28. kolovoz 2014.