Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Romantična rokerica by Miss Sixty

Spojite naizgled nespojivo!

Po prirodi ste romantična dušica koja se najbolje osjeća na rock koncertu ili možda moto susretu? I onda kao takva imate problem za pronalaženjem odgovarajuće vam obleke? Miss Sixty vam nudi rješenje po tom pitanju u vidu nove kolekcije koja na savršeno odmjeren način u sebi spaja naizgled nespojivo. 

Jakne na uzoru onih bajkerskih ne moraju nužno biti crne i s hrpu metalnih dodataka da bi zorno prikazale vašu ljubav prema rock muzici. Na lepršavim haljinama ne mora biti tila i cvjetnih uzoraka da bi pokazali kako uživate u romantičnim gestama. Po nešto od tog dvoje u idealnom omjeru je spojeno u kolekciju koju vam predstavljamo. Jakna s velikom kragnom efektna je. a boja također čini svoje. Nježne nijanse sive i ljubičaste i čipkasti print na diskretan način dočaravaju romantiku. 
Haljine jednostavnog kroja s pravim detaljima ne mogu ostati nezamijećene. Opasno zavodljive haljine s zanimljivim printom i ornamentom. S jednom naramenicom od tila ili pak zanimljivim detaljem koji podsjeća na pearcing, ove haljine postaju sve samo ne obične. Odlično dozirana izazovnost i provokativnost uklopljena je u pletene majice jednostavnog kroja. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nordin se prije gotovo 50 godina na jednoj od svojih nebrojenih pustolovina smrznuo do srži.

Trendovi

Sigurno ste i sami nekad pogriješili. Mi priznajemo da jesmo.

She Book Club

Suvremena engleska književnica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu Haljina pripovijeda šarmantnu ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav...

S modne piste

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.