Romantični makeover

Kao model za treći makeover i zlatni Maybelline look došla nam je studentica Mia Bašić iz Zagreba. Ona se s veseljem dala u ruke vizažistice Marije Koprtle, frizerke Tee Herceg iz salona Frizeraj i cijelog tima She.hr-a.

"Ovo mi je super razbibriga i odmor od učenja, a želi imati i profesionalne fotografije gdje sam dobro našminkana", rekla je Mia.

Kako je naša cijenjena vizažistica Marija Koprtla primijetila Miina koža je žutog pigmenta kože pa se iz tog razloga odlučila make upom pratiti njene osnove karakteristike lica.

"Za podlogu ćemo koristiti od najsvjetlijih do najtamnijih nijansi masnog i suhog pudera, dok će nam korektor poslužiti za neutraliziranje sjena na licu. Pri kraju ćemo sve matirati", rekla je Marija.

Za Mijin make up Marija je koristila crnu olovku, tuš te sjenila različitih tonova smeđe i zlatne boje. Pogled se naglašava maskarom koja se stavlja na gornje i donje trepavice te smeđim sjenilom koji se popunjavaju i produžuju obrve.

"Za kraj ćemo nanijeti rumenilo boje marelice na samu Mijinu jagodičnu kost te ćemo na usne staviti bež pudrasto sjajilo i baby rozi ruž", rekla je Marija.

Prekrasna i zadovoljna Mia

Nakon završenog make upa, došao je red na Teu i njene ideje oko Miine savršene frizure.

"Odlučili sam Miji samo malo skratiti kosu te s loknicama napraviti chic mladenačku i romantičnu frizuru“, kaže Tea.

Nakon šišanja slijedilo je gledanje u ogledalo. Mia je ostala zadivljena te veselo otišla u grad pokazivati svoj novi friz i make up.