Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Romobil – najzabavnije prijevozno sredstvo

Poklanjamo vam romobil MW 200mm

Povijest ovog simpatičnog prijevoznog sredstva seže preko stotinu godina unatrag, a njegovi su izumitelji ni manje ni više nego djeca. Pričvrstivši kotačiće koturaljka na drvenu dasku s običnom cijevi kao držačem stvorena je inačica današnjeg romobila.

Trebalo je više od stotinu godina kako bi ideja o ovom prijevoznom sredstvu poprimila široke razmjere te postala uobičajen predmet zabave. Najzaslužniji za njegovu komercijalizaciju je Wim Ouboter – švicarski bankar koji je u želji da pomogne svojoj sestri koja je imala jednu kraću nogu napravio romobil kakvim ga danas pamtimo. Kako se malena djevojčica nije mogla voziti na biciklu Ouboter je za nju osmislio daleko jednostavnije prijevozno sredstvo – romobil. Potreba za ovim jednostavnim, ali funkcionalnim izumom Ouboteru se ponovno pojavila dvadesetak godina kasnije na putu iz najdražeg restorana. U nedostatku prijevoznog sredstva ovaj inovativni Švicarac dobio je odličnu ideju za posao te odlučio unovčiti svoju zamisao. Danas posjeduje Micro Mobility Systemse, a njegova priča služi kao inspiracija drugim naraštajima.

romobil tekst 2Od drvenih do onih modernijih napravljenih od aluminija i plastike romobili su u svakom stadiju svojeg razvoja služili svoje vlasnike prevozeći ih do željenog odredišta. Oni su zabavni, jednostavni, jeftini i lako prenosivi pa parking ne predstavlja problem. Razvojem dizajna romobili su postali tiši, s većim kotačima i podesivim ručkama – sve u svrhu što bolje prilagođenosti korisnicima čija dob danas varira od one dječje do one starijih generacija.

romobil tekst

 

Više informacija potražite na Romobil.com.hr ili na njhovoj Facebook stranici – najvećoj web trgovini romobilima u Hrvatskoj.

[box style=”0″]

OSVOJITE ROMOBIL

Romobil.com.hr vam poklanja crno-bijeli romobil MW 200mm sa stražnjom kočnicom prikladan za djecu od 6 godina te odrasle osobe.

Tehničke karakteristike romobila:

  • dimenzije kotača: 200 mm
  • ima ABEC 7 ležajeve
  • boja: crna i bijela
  • kormilo: podesiv po visini
  • maksimalna težina vozača na 100 kg

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, pošalji sms-om ključnu riječ SHEROMOBIL i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe branda Romobil.com.hr, kojima Romobil.com.hr kupce i posjetitelje internetske i Facebook stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 12. kolovoza 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati
Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938
Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnica je Tajana Kvakan. Čestitamo!

 

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Zanimljivosti

Uspješno partnerstvo trgovačkog lanca Lidl Hrvatska i Hrvatske gorske službe spašavanja nastavlja se četvrtu godinu zaredom. Iza njih su brojni uspješni projekti i akcije,...

Zanimljivosti

Pod utjecajem zapadnjačkog stila života i visoke razine stresa, imunosni sustav često daje neadekvatan odgovor što se u moderno doba prepoznaje već u dojenčadi,...

She Book Club

Djeci trebaju okruženja koja će im pružiti dovoljno mjesta za pojedinu aktivnost ili istraživanje pa mnogi teoretičari Reggio metode prostor nazivaju – trećim odgajateljem!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.