Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Roses Designer Outlet proslavio sedmi rođendan

Smješten u Hrvatskom zagorju, Roses Designer Outlet pruža nezaboravno shopping iskustvo.

Smješten u Hrvatskom zagorju, Roses Designer Outlet pruža nezaboravno shopping iskustvo. U jedinstvenom ambijentu shopping-grada okuplja više od šezdeset trgovina i više od stotinu poznatih brandova iz područja dizajnerske odjeće i obuće, nakita, modnih dodataka i mode za sport i slobodno vrijeme, uz popuste cijele godine od 30% do 70%.

Cijeli doživljaj kupovanja zaokružuju ugostiteljski objekti, zabavni park za djecu na površini od 1.000 m² i više od 2.000 besplatnih parkirnih mjesta.

Rosesovim rođendanskim crvenim tepihom prošetali su zvjezdani popusti, poznata lica, VIP tretmani…

Rosesu su rođendan čestitale i brojne poznate osobe među kojima i Luka Bulić, Andrea Andrassy, Tamara Loos, Ines Preindl i Saša Buneta.

„Obožavam shopping i Roses posjećujem nekoliko puta godišnje. Teško odoljevam konceptu jedinstvenog shopping grada, super popusta i zabavnih sadržaja. Snimila sam jedne savršene čizme i vraćam se po njih!“ – izjavila je kolumnistica i stand up komičarka Andrea Andrassy koja je prisustvovala rođendanskoj proslavi Rosesa.

„Često dolazim u Roses i uvijek pronađem odlične stvari po mrak cijenama! Općenito mi se sviđaju Outleti zbog brzinskih promjena u fashion trendovima. Bilo da se radi o bazičnim komadima ili hrabrijim modnim varijantama.“ – izjavila je voditeljica Ines Preindl.

Lukauizlogu(1)

Roses nije zaboravio ni svoje najmlađe kupce za koje je pripremio brojna iznenađenja i nagradne igre. Klinci i klinceze najviše su bili zainteresirani za rasplesane izloge, kutak filmske šminke, izradu zvijezda za stazu slavnih i rođendansku pinjatu.

Roses radi 7 dana u tjednu, ponedjeljkom od 13 do 20 sati, od utorka do nedjelje od 10 do 20 sati. Detalje o sadržajima, popustima i aktivnostima Roses Designer Outleta pratite putem:

Pročitajte još

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Beauty report

U Zadarskoj 75, od ponedjeljka 19. travnja pa do petka 23. travnja čekaju vas otvorena vrata beauty oaze od 10 sati do 19 sati.

Fashion report

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće do 4. travnja nudi iznimne popuste i do 30%

Zdravstveni karton

Svi prethodno navedeni popusti vrijede za uplate u cijelosti isključivo do petka, 4. 12. 2020.

Advertisement