Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Ručak na 50m iznad zemlje

Electrolux predstavio liniju nadahnutu iskustvom vrhunskih profesionalaca.

Na posve nesvakidašnji način ovih je dana Electrolux predstavio svoju Inspiration liniju proizvode U jedinstvenom restoranu Dinner In The Sky na zagrebačkom Hipodromu ovih je dana Electrolux predstavio inovativne proizvode nove Inspiration linije nadahnute iskustvom vrhunskih profesionalnih chefova. 

Inovacije najnovijih Electroluxovih kuhinjskih aparata brojnim su gostima u restoranu na 50 metara iznad zemlje prezentirali Ante Udovičić Nikola Bačac, chef i manager francuskog restorana Les Ponts u Zagrebu, a chef Robert Perić iz LF cateringa iz Pule, koji je pomaknuo gastronomske granice Istre inspirativnim jelima od Boškarina, bio je zaslužan za kreiranje glavnog jela. 

Electrolux, vodeći europski opskrbljivač profesionalnih kuhinja i praonica rublja prilagodio je značajke i funkcije profesionalnih aparata potrebama potrošača. Svaki proizvod Inspiration linije dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe čak i najzahtjevnijih potrošača, garantirajući izvrsne rezultate, produktivnost te nisku energetsku potrošnju.Tako Inspiration linija sadrži kombiniranu parnu pećnicu, zone za kuhanje s mogućnošću prethodnog zagrijavanja, precizne intuitivne kontrole na indukcijskim pločama, vertikalne plamenike koji smanjuju potrošnju energije za 20%, modularne sustave na površinama za kuhanje, perilice za rublje koje se brže pune te aparate koji rade s tihim električnim inverterskim
motorima koji ne koriste četke i toliko su pouzdani da dolaze uz desetogodišnju garanciju.Kombinirana parna Deluxe pećnica ima zapremninu od 74 litre i čak 9 polica, što omogućuje pripremu više jela u isto vrijeme. S prednje strane ima sondu za pečenje s automatskim programima za određivanje temperature, funkciju na koju se profesionalci posebno oslanjaju.
Inspiro pećnica kombinira veliki raspon sekvenci za samostalno podešavanje, dizajniranih od profesionalnih chefova. Pomoću senzora sama određuje tempo, vrijeme i temperaturu pripreme.
InfinitePro indukcijska ploča ima mogućnost prethodnog zagrijavanja zona za kuhanje što olakšava pripremu više jela u isto vrijeme.
InfinitePure indukcijska ploča ima tipke na dodir s pozadinskim osvjetljenjem te intuitivne rotacijske klizače s kojima je lakše kontrolirati zagrijavanje.
Vertical Flame plinske ploče za kuhanje koriste vertikalni plamenik prilagođen profesionalnoj upotrebi kako bi se tave ravnomjerno i učinkovito podgrijavale.
RealLife perilice posuđa dizajnirane su prema filozofiji "sve stane u njih" koja dolazi iz svijeta profesionalnih kuhinja, gdje nitko nema vremena slagati posuđe. Jedinstveni optički sustav "prati" pranje u perilici kako bi se postigla optimalna potrošnja vode i energije.
• Novi hladnjaci-zamrzivači zadržavaju hranu svježom zahvaljujući TwinTech tehnologiji, koja koristi kompresor za pokretanje dvostrukih rashladnih sustava, čime se održava optimalna vlažnost zraka u hladnjaku, a istovremeno ne dolazi do zamrzavanja namirnica. MultiFlow dodatno poboljšava hlađenje održavanjem temperature i vlažnosti na svim razinama u hladnjaku.
• Nape, perilice i sušilice za rublje, frižideri, perilice za posuđe pokreću se putem tihih, električnih inverterskih motora koji ne koriste četku. Razvijeni su za profesionalce i toliko pouzdani da dolaze uz 10 godišnje jamstvo.
• Perilice i sušilice za rublje iz Inspiration linije koriste parne cikluse koji uklanjaju nabore i osvježavaju odjeću. Neki modeli certificirani su kao Wollmark Gold, što znači da se čak i najdelikatniji predmeti mogu prati kod kuće umjesto u profesionalnoj praonici rublja.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Budi fit

Hrana, odluke i aktivnosti koji pomažu pri mršavljenju!

Putovanja

Donosimo popis pet svjetskih gradova u kojima je najbolja hrana – na ulici.

Život u dvoje

Koje su laži najčešće kada je u pitanju dogovor za spoj.

Moj dom

Janko Popović Volarić i Mario Valentić otkrili strast prema kuhanju te priznali da im ni ostali poslovi po kući nisu mrski.

Advertisement