Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Ruka pod stolom, gužva pred golom

I da se naša repka plasirala na SP, seks bi mi bio važniji od lopte.

Budući da neću politiku u svoju butigu, kako bi rekao legendarni Meštar, a moram biti aktualan, kao jedine teme preostaju mi seks, nogomet, alkohol i automobili. Sve ono u što se svaki pravi Hrvat kuži od rođenja, i to na razini doktorske disertacije.

Posljednje ću dvije zasad ignorirati, o tome sam dijelom već pisao, a da bih lakše obradio one prethodne, prenosim zaključke teksta iz 2004. godine, odnosno ankete provedene uoči Europskog nogometnog prvenstva u Portugalu. Zašto? Zato što sumnjam da su se rezultati bitno promijenili pa su muške navade uoči sljedeće nogoloptačke smotre – koja u lipnju počinje u Južnoafričkoj Republici – vjerojatno ostale jednako aktualne. Na žalost ljepšega spola.

Naime, u istraživanju koje je tada proveo Carlsberg ispalo je da hrvatski muškarci više vole nogometno prvenstvo od seksa. Pivovara je anketirala 210 muškaraca iz Lijepe Naše u dobi između 25 i 35 godina, a anketa je pokazala da bi čak 51 posto ispitanih muškaraca radije gledalo nogomet i pilo pivo nego ispunjavalo seksualne fantazije svojih partnerica! Katastrofa, je li?

K tome, 74 posto njih bolje bi se osjećalo u ulozi nogometaša koji zabije pobjednički pogodak za Hrvatsku u finalu Eura nego u ulozi liječnika koji je pronašao lijek za smrtonosnu bolest ili u ulozi političara koji Hrvatsku vodi u Europsku uniju. Dalje, gotovo 40 posto muškaraca radije bi bilo 12. igrač na Europskom nogometnom prvenstvu u Portugalu nego izvelo fatalnu Angelinu Jolie na “sudar”. Ne znam treba li tome uopće komentar.

Hoćete još? Čak 40 posto muškaraca prije bi gledalo finale Eura s pivom u ruci nego vodilo ljubav. Doduše, postoje i oni koji bi se lukavo smjestili na oba stolca. Gotovo 25 posto muškaraca ipak bi se ševilo za vrijeme finala prvenstva, no zauzeli bi takav položaj da mogu baciti pogled na televizor kad to žena ne vidi! No to su, držim, ionako dečki koje muči preuranjena ejakulacija pa mantraju o nogometnim sastavima dok s curom gužvaju plahte. Ako se svakih pet sekundi uspiju sjetiti po jednog igrača iz obje reprezentacije, uspjet će svršiti na vrijeme. Taman poslije izvođenja himni. I prvog sučeva zvižduka.

Eto, što da vam velim osim – sramim se katkad što sam muško. Iako hrabro tvrdim da uopće nisam takav i da Danci jednostavno nisu izabrali pravi uzorak. Umjesto žita uzeli su sami kukolj.

Dakle, djevojke, ili se pomirite s tim da je vaša najbolja prijateljica sve do završetka Svjetskog nogometnog prvenstva tek treća na vječnoj listi želja većine naših mladića, iza lopte i piva – ili izaberite boljeg. Nekog poput mene, razumljivo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Gubitak interesa za seks s vremena na vrijeme je uobičajena pojava, a razine libida variraju tijekom života.

Drama Queen

Nije mi privlačan. Ne pišem zato. On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem.

Dobar posao

Nogometašice Sjedinjenih Američkih Država ponovno su prvakinje svijeta!

Duh i tijelo

Malo se spava, puno skače, navija, grli, hvata za glavu...ima li sve to posljedica na njihovo zdravlje i tijelo - pitaju se mnoge žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.