Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Rukometna zabava izvan Arene

Rukometni navijači u Zagrebu se nakon utakmica zabavljaju u šatorima.

Kamo kad se čuje posljednji zvižduk suca na rukometnoj utakmici u Areni Zagreb? Iako je utakmica glavna i osnovna zabava mnogi žele nastaviti večernji izlazak u veselom tonu.

– Sve što se nudi Zagreb ima, a to nije malo, kaže direktor Koncertne direkcije Zagreb Davor Žagar.

"Sve što jedan navijač može poželjeti"


Osim različitih noćnih klubova, organizirani su zabavni programi u šatorima na Trgu bana Josipa Jelačića i kod Arene.

– Navijački šator na trgu ima 1000 četvornih metara, nekoliko velikih ekrana, sve što jedan navijač može poželjeti, kaže Žagar.

Tako u šatorima u srijedu 28. siječnja nastupaju „Rasplesane gitare“, sljedeći dan „Zlatni dukati“, te negdje za kraj „Žiga i Bandisti“Na dane kad je utakmica za glazbu brine DJ, nismo htjeli organizirati pjevača jer to bude oko 22,30 kad utakmica završi, kaže Žagar.

Iz navijačkih tabora po forumima ipak se raspravlja se o nekim propustima organizacije. Pojedinci zamjeraju nedostatak suvenira, naime moguće je kupiti samo dres igrača po cijeni od 300 kuna.

Nema posebnih majica, nema kapa, vezica za mobitele i sličnih zanimljivosti koje navijači mogu ponijeti sa sobom kao uspomenu na divne dane rukometne euforije.

Zašto baš "Morska vila"?

Posljednjih dana osim o dobroj igri «Kauboja» raspravlja se i o pjesmi na koju se razgale i publika i pjevači nakon osvojenih bodova. To je «Morska vila» grupe Daleka obala.

Na forumima se raspravlja kako to da je baš ta nježna ljubavna laganica omiljena Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

Iako postoje različite teorije poput one da je uz tu pjesmu izbornik Lino Červar zaprosio svoju ženu pa su ju igrači prihvatili ili da je, pak, zbog zvjezdanog trenutka i stiha «kao da je dio sna što me nosi zvijezdama», jedno je sigurno. To je privatna stvar naših rukometaša koju je prihvatila cijela nacija.

Tako da jedino što nam preostaje ponovo čekati «Morsku vilu» jer to znači da su naši pobijedili i da će biti veselo ne samo u Zagrebu, već u cijeloj Hrvatskoj.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana spavanja Dormeo je pripremio odlične ponude i akcije, pa tako Dormeo madrace do 26. ožujka možete kupiti uz odličnih...

Budi fit

Nisu to kritike, to je neumjesna pljuvačina onih koji i u tramvaju sjede.

Predstavljamo

Upravo ovi rukometaši, za svoje su slobodno vrijeme kombinirali neodoljive komade iz aktualne kolekcije Piazza Italia.

Budi fit

Rukomet je kao i svaki drugi profesionalan sport zahtjevan i priželjkuje puno odricanja, kraćih praznika, neproslavljenih rođendana obitelji, svadbi, koncerata, putovanja i sl.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.