Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

‘Rukopis iz Akre’ – najnoviji Coelhov bestseler

Poklanjamo vam knjigu planetarno popularnog pisca

Sve poklonike Paula Coelha obradovat će vijest da ovog ljeta na plažu mogu ponijeti njegov najnoviji roman  – ‘Rukopis iz Akre’! Šesnaesti naslov tog planetarno popularnog pisca sada je objavljen i na hrvatskom jeziku u nakladi V.B.Z.-a.

Kao i većina Coelhovih djela i ovaj je roman odmah po objavljivanju zavladao svjetskim listama najprodavanijih knjiga. Tako se našao na prvim mjestima najprodavanijih naslova u SAD-u, Francuskoj, Meksiku, Grčkoj, Finskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, ali i mnogim drugim zemljama. Uspjeh novog roman bio je očekivan jer je Paulo Coelho jedan od najutjecajnijih pisaca našega vremena koji na Facebooku ima više od 11 milijuna sljedbenika, i čije su knjige prevedene na 78 jezika te prodane u 145 milijuna primjeraka.

jeruzalemRadnja ‘Rukopisa iz Akre’ smještena je u 1099. godinu i grad Jeruzalem koji očekuje invaziju križara. Unutar zidina, muškarci i žene svih dobi i svih vjera okupili su kako bi čuli mudre riječi tajanstvena čovjeka poznatog pod imenom Kopt.

‘Nitko ne zna što nam donosi sutra, jer svaki dan nosi sa sobom dobre i loše trenutke. Naše poslanje nije da onima koji će naslijediti zemlju ispričamo što se dogodilo na današnji dan; za to će se pobrinuti povijest. Stoga, razgovarajmo o svagdašnjem životu, o teškoćama s kojima se suočavamo iz dana u dan.’, glasi jedan od ulomaka novog Coelhovog bestselera, nakon čeka slijedi rasprava o životu, ljubavi, dostojanstvu i svemu što budućnost nosi.

‘Rukopis iz Akre’ inspirativan je tekst koji nam otkriva da ono tko smo, čega se bojimo i čemu se nadamo u budućnosti dolazi iz znanja i vjerovanja koje možemo pronaći u nama samima, a ne u onome što nas okružuje.

Coelhovo najnovije djelo već je u prodaji, stoga se pobrinite da na vrijeme nabavite svoj primjerak koji vas čeka u svim V.B.Z.-ovim i ostalim knjižarama, na kioscima Tiska i poslovnicama Hrvatske Pošte.

[box style=”0″]

OSVOJITE KNJIGU

V.B.Z. vam poklanja roman ‘Rukopis iz Akre’ autora Paula Coelha.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KNJIGA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

O čemu govori knjiga ‘Rukopis iz Akre’?

Vaše prijave primamo do 04. srpnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Ivona Molan i Mateja Sudarić. Čestitamo!

[/box]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Program Royal Opera House kojeg ćete gledati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima diljem Hrvatske, predstavit će iznimne balete i...

Putovanja

Nakon više od godine dana neprekidnih ograničenja putovanja, napokon se odaje priznanje pozitivnom utjecaju koji putovanja imaju na zdravlje i blagostanje, a odlazak na...

She Book Club

„Osvetnici“ su dobitnici poticaja Ministarstva kulture i medija koje je u Godini čitanja prepoznalo njihov potencijal.

Duh i tijelo

Sve ste razdražljiviji, umorniji, dani postaju kraći, a hladne noći sve duže… Pitate se, kako stati na kraj ovim turobnim jesenskim brigama?

Advertisement