Ruzičaste ninje napale Zagreb

Unatoč najavama na Facebooku, koje očito nisu bile ozbiljno shvaćene, dosad malo poznata skupina koja se odaziva na ime Roze Ninje napala je u subotu oko podneva sam centar Zagreba!

Napad je bio iznenadan i ničim izazvan a Zagrepčani, nepripremljeni na ovakav šok mogli su samo bježati glavom bez obzira dok su oni najslabiji bili prisiljeni slikati se s napadačima. Poveća skupina ljudi obučena u ružičaste ninja odore, bila je do zuba naoružana specijalnim šurikenima za koje je kasnije laboratorijskom analizom dokazano da je riječ o testerima lubrikanata koji izazivaju neodoljivu želju za uživanjem.

Policija je potpuno zakazala u sprečavanju napada, pa su ninje nesmetalo napadale putnike u tramvajima, turiste pa čak i gostujuća folklorna društva. Drskost napadača išla je toliko daleko da su ninje, za koje je utvrđeno da pripadaju Durexovom specijalnom odredu za užitke kodnog imena Play, čak u lokalima na popularnoj špici naručivali kavu ne mareći za šokirane kupce knjiga u obližnjim knjižarama.

Nakon što su uspješno izveli napad na sam centar grada, ninje u ružičastom su u popodnevnim satima viđene kako uzbuđuju šetače na zagrebačkom moru – Jarunu. Valovi ugode širili su se ovim popularnim okupljalištem a navodno nisu bila pošteđena ni drveća. Čeka se reakcija Zelene akcije.