Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

S klincem kod frizera

Frizerski salon Frizeraj dvoje će klinaca obradovati će cool dječjom frizurom.

Često smo svjedočili, a možda i sudjelovali, drami dovođenja klinaca frizeru. Ničime ih ne možemo 'kupiti', ništa im nije zanimljivo, ne pristaju ni na kakve uvjete, nemirni su, nestrpljivi i samo žele ići doma.To je specifično za klince u dobi od jedne do tri godine. Mislim da ih u toj dobi ni ne treba forsirati ukoliko ne podnose odlazak frizeru, jer puno je lakše i bezbolnije kada im možete objasniti kamo idu i zašto – u dobi kada oni to razumiju.

Najidealnije vrijeme za odlazak s djetetom u frizerski salon jest kada dijete već zna tko je frizer, što on radi, kako to radi, koji pribor koristi, te, konačno, što odlaskom frizeru dobivamo.S curicama najčešće nema problema, one su jednostavno 'cijepljene' za uređivanje i šminkanje. One vrlo rano otkrivaju sve moguće preparate, kremice i šljokice, sve što koriste mame, poistovjećuju se s njima i žele biti 'velike'. Dio tog rituala je i odlazak frizeru i ako svoju djevojčicu nekoliko puta povedete sa sobom, to je to – i nju ćete lagano privoljeti da sjedne na frizerski stolac i prepusti se.Dječaci su malo posebniji, ne daju se tako lako u tuđe ruke, a njihov pogled  'gdje si me to dovela', govori sam za sebe. Tim malim muškarcima potrebno je lijepo objasniti sve gore navedeno, biti s njim cijelo vrijeme, uzeti njihovu omiljenu igračku i ni pod koju cijenu ne koristiti riječi 'škare' ili 'šišanje'.Kada klinci već postanu svjesni dobrobiti odlaska frizeru, onda je bitno slušati njihove želje. Mali frajeri žele gel, irokez, ježeka i hair tattoo. Pokažite klincima cool frizure na internetu, budite moderni i dozvolite im da se izraze. Mi u Frizeraju poštujemo želje klinaca i roditelja i iskačemo iz nekih standardnih profila. Undercut, hair tattoo, asimetriju i crazy look njegujemo i kod odabira dječjih frizura i klinci iz salona izlaze sasvim cool, i sretni. Život je igra, a kosa raste. 🙂

Frizeraj

OSVOJI MASAŽU VLASIŠTA I GLAVE

Frizeraj je za naše male čitatelje pripremio poklone – dvoje klinaca koji nam (uz pomoć svojih roditelja) pošalju svoj crtež 'cool' frizure osvojiti će upravo tu frizuru!

Svoje crteže (u elektronskom obliku) pošaljite nam na [email protected] s naslovom COOLFRIZURA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Vaše prijave primamo do 24. studenog, nakon čega ćemo odabrati dva najbolja crteža i objaviti male dobitnike!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Beauty report

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov.

Beauty report

Jednako muči i muškarce i žene, a normalno je da svi dnevno gubimo između 50 i 100 dlaka s glave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.