Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

S knjigom u ruci svijet je ljepše mjesto

Lider Trend donosi popis najboljih knjiga za ljetni odmor.

Svima je dobro poznat osjećaj nemoći da promjeni svijet koji nas okružuje, no prije nego potpuno potonete u negativizam sigurno će vas obradovati činjenica da ipak možete učiniti svijet ljepšim mjesto za život.
Dosta vam je pesimizma, lošeg raspoloženja kad se ujutro probudite i ružnih vijesti koje čine planet Zemlju svakim danom sve mračnijim mjestom za život? Ne možete promijeniti svijet, ali možete sebe.

Recept je promijeniti vlastito ponašanje, uvjerenja i stajališta, a alat su izmišljeni likovi i svjetovi piše Lider trend, lifestyle magazin za kulturu življenja. Vrijednost fikcije koja nadilazi moment opuštanja, razonode ili bijega od stvarnosti možete pretvoriti u jedan od najmoćnijih alata za krojenje bolje stvarnosti.

Prije nego odbacite ovaj naoko jednostavan savjet dobro je znati da su znanstvena istraživanja dokazala da fikcija može imati snažan utjecaj na vašu osobnost i razmišljanje. Znanstvenici su otkrili da dok čitatelj prilikom čitanja upoznaje fiktivne likove, on ih na neki način pušta u svoj život i prema njima gradi stajališta jednako kao i kad je riječ o stvarnim ljudima. Zato je bitno što čitate te koliko vam je štivo drago. Što vam je popularniji uradak draži, to je njegova sposobnost da vas oblikuje veća.Upravo su uzavreli ljetni mjeseci idealna prilika pravo vrijeme da se negdje na odmoru sklupčate uz dobru knjigu i povjerujete u to da svijet zaista može biti ljepše mjesto i to zahvaljujući dobroj knjizi. Ljetni dvobroj donosi popis osam knjiga koje se osvojile najveći broj internetskih glasova kao knjige koje su navodno u stanju nabolje promijeniti vaša stajališta i vrijednosti.

Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu, a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Za mnoge su kućni ljubimci najbolji prijatelji, članovi obitelji i beskrajan izvor veselja.

She Book Club

Nagrađivana britanska novinarka Yomi Adegoke svojim provokativnim romanom Lista propituje način na koji doživljavamo odnose, moral i internetsku kulturu.

Gastronomija

Jutro mnogima teško može proći bez kave, ali za početak dana kada već grije barem 20 stupnjeva, definitivno najviše paše ledena kava.

She Book Club

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.