Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

S LactoStopom zaustavite laktozu i uživajte u hrani

LactoStop® vam omogućava da uživate u svim vrstama hrane i zaustavite laktozu.

Ako često osjećate nadutost, nelagodu u trbuhu ili probavne tegobe nakon jela ili konzumacije mliječnih proizvoda, moguće je da imate netoleranciju na laktozu, a da toga niste svjesni. LactoStop® u obliku tableta najjednostavnije je rješenje za uklanjanje netolerancije na laktozu koje vam omogućuje svakodnevno uživanje u raznovrsnoj hrani.

LactoStop® je dodatak prehrani, a sadrži enzim laktazu koji omogućuje ponovno uživanje u mlijeku i ostalim proizvodima koji sadrže laktozu, bez poznatih nuspojava. Laktoza (mliječni šećer) je prirodni šećer koji se nalazi u mnogim namirnicama. Najviše laktoze sadrže mlijeko i mliječni proizvodi, ali laktoza je prisutna i u drugim namirnicama kao što su brza hrana, preljevi za salatu, kruh, kobasice, gotovi umaci te u nekim lijekovima.

 

Netolerancija na laktozu ili nepodnošenje mliječnog šećera je stanje kod kojeg organizam ne podnosi pojedine namirnice i pogađa, primjerice samo u Njemačkoj, svakog šestog stanovnika. Do netolerancije na laktozu dolazi kada se laktoza unesena hranom ne može probaviti ili se probavlja samo djelomično. Razlog tome je smanjena proizvodnja ili potpuni izostanak proizvodnje enzima laktaze koji se normalno stvara u tankom crijevu. Enzim laktaza koji se nalazi u proizvodu LactoStop® preuzima funkciju nedostatne endogene laktaze i razgrađuje  laktozu unesenu hranom u probavljive tvari galaktozu i glukozu (grožđani šećer).

LactoStop® vam omogućava da uživate u svim vrstama hrane i zaustavite laktozu. Primjena proizvoda LactoStop je jednostavna, koristite ga istodobno s konzumacijom mlijeka i ostalih proizvoda koji sadrže laktozu. Za početak preporučujemo korištenje proizvoda LactoStop® 3300 FCC, a po potrebi se doza može povećati. Ako primjerice želite uživati u sladoledu sa šlagom, mogla bi biti potrebna veća doza npr. LactoStop® 5500 FCC. Za osobe koje pate od visokog stupnja netolerancije na laktozu postoji posebno visoka doza LactoStop® 14000 FCC.

LactoStop® je dodatak prehrani te nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Tolerancija laktoze je varijabilna pa je potrebno potražiti stručni savjet o ulozi te tvari u prehrani.

 

Više

Gastronomija

Mirisan vrući napitak za hladne dane.

Gastronomija

Dukat vruća čokolada najnoviji je dodatak Dukatovom asortimanu čokoladnih mliječnih napitaka.

Beauty report

Zategnuta, hrapava, ljuskava, pa čak i bolna stanja kože koje koja nas često svrbi, nerijetko nam onemogućava normalno funkcioniranje.

Zdravstveni karton

Kozje mlijeko sadrži otprilike iste količine laktoze kao i kravlje mlijeko, ali je lakše probavljivo zbog drukčijeg sastava masnih kiselina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.