Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kućni ljubimci

(S)pas za vas: Predstavljamo vam Cicu

Sudjelujte u akciji udomljavanja pasa iz azila Dumovec

Prošlog smo tjedna tražili topli dom Dewi, vragolastoj crno-bijeloj mješanki. Danas, tjedan dana kasnije, naša topla priča se nastavlja no ovog puta s malenom Cicom.

Dumovec – sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u kojem, ako imaju sreće, završe brojni napušteni kućni ljubimci i dalje je prepuno čeznutljivih pogleda koji traže samo jedno – bezuvjetnu ljubav. Osim što se u Dumovcu životinjama pruža veterinarska pomoć, psi prolaze i školu socijalizacije kako bi se što prije udomili i dobili priliku za bolji početak s novim odgovornim vlasnicima.

Azil koje se nalazi nadomak Sesveta privremeni je dom preko 150 pasa koji znatiželjno proviruju iz kaveza. Neki od njih tamo su od samog otvaranja 2001., dok se drugi tek navikavaju na život iza rešetki. Pravila nema, svijet napuštenih ljubimaca otvoren je za sve – od štenaca i ranjenih mačaka do starijih pasa koji iza sebe ponekad kriju tužna iskustva, koja su se urezala duboko u pamćenje. Jedno je sigurno, svako od ovih bića pružit će vam bezuvjetnu ljubav i probuditi nadu kada vam se oči napune suzama.

Unatoč uvjetima u kojim žive, ove životinje ne odustaju od sretnog laveža i želje da razvesele sve posjetitelje i potencijalne nove vlasnike. Stoga otvorite srce i obogatite svoju okolinu još jednim članom koji ne poznaje pojam nezahvalnosti, manjka morala i zloće. Živite onu staru: ‘Pas je čovjekov najbolji prijatelj’ i svakog tjedana sve do veljače udomljavajte i poklonite ovim životinjama najljepši božićni poklon – priliku za topli dom i novi početak.

[box style=”0″]

Upoznajte Cicu

Kažu da su oči prozor u dušu, a ako je tako onda Cicine uistinu odaju tajnu dobrote. Malena mješanka stara je osam godina, no njezin vedar duh to nimalo na odaje. Iako njezine boje i oštra dlaka odaju da je križanac terijera, Cica je umiljata i pokazuje veliku privrženost ljudima.

[/box]

IMG_4539Javite nam se sa svojom pričom i pokažite zašto baš vi zaslužujete postati Cicin ponosni vlasnik. Prijave primamo do 19.12. 2013. na [email protected].

Danas smo primili lijepe vijesti iz Azila Dumovec – Cica je udomljena i danas putuje u novi topli dom (petak, 13.12.)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Obitelj

Opći cilj projekta je pridonijeti jačanju obiteljske otpornosti pružanjem podrške roditeljima pri nošenju s izazovima roditeljstva...

Advertisement