Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

(S)pas za vas: Predstavljamo vam Shila

Sudjelujte u akciji udomljavanja pasa iz azila Dumovec

Život sa psom ima mnogo prednosti, a ovo vam govorim iz vlastitog iskustva. Duge večernje šetnje ljeti, šuštanje lišća u jesen, zimsko stiskanje i proljetno buđenje prirode uz četveronožnog prijatelja poprimaju neku drugu dimenziju. Onu u kojoj nikada niste usamljeni. Iako je Shilo zadnji pesek kojeg ćemo vam predstaviti, nadamo se da je naša akcija probudila svijest o postojanju životinja kojima je potreban topli dom i prilika za novi početak.

Azil koje se nalazi nadomak Sesveta privremeni je dom preko 150 pasa koji znatiželjno proviruju iz kaveza. Neki od njih tamo su od samog otvaranja 2001., dok se drugi tek navikavaju na život iza rešetki. Pravila nema, svijet napuštenih ljubimaca otvoren je za sve – od štenaca i ranjenih mačaka do starijih pasa koji iza sebe ponekad kriju tužna iskustva, koja su se urezala duboko u pamćenje. Jedno je sigurno, svako od ovih bića pružit će vam bezuvjetnu ljubav i probuditi nadu kada vam se oči napune suzama.

IMG_4485Osim što se u Dumovcu životinjama pruža veterinarska pomoć, psi prolaze i školu socijalizacije kako bi se što prije udomili i dobili priliku za bolji početak s novim odgovornim vlasnicima.

Unatoč uvjetima u kojim žive, ove životinje ne odustaju od sretnog laveža i želje da razvesele sve posjetitelje i potencijalne nove vlasnike. Stoga otvorite srce i obogatite svoju okolinu još jednim članom koji ne poznaje pojam nezahvalnosti, manjka morala i zloće.

[box style=”0″]

Upoznajte Shila

Ovaj neodoljivi tornjak u azilu se nalazi već gotovo dvije godine. Shilo je iznimno umiljat i idealan kandidat za obitelj s djecom. Tornjaci od davnina imaju izraženu zaštitničku narav pa će tako vaša obitelj sa Shilom biti u sigurnim šapama.

[/box]

shilo2Javite nam se sa svojom pričom i pokažite zašto baš vi zaslužujete postati Shilov ponosni vlasnik. Prijave primamo do 06.02. 2014. na [email protected].

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Kućni ljubimci

Nakon radionice svi prisutni moći će se osvježiti raznovrsnim koktelima humanitarnog karaktera čiji je glavni sastojak Tito's Vodka.

Moj dom

Miris ima moć da vam poboljša raspoloženje, pomogne opustiti se nakon stresnog dana i vratiti energiju.

Moj dom

Iako bismo trebali slobodno vrijeme trošiti prije svega na opuštanje i zabavu, nije loše vikendom ni povremeno zasukati ruke i pobrinuti se za održavanje...

Moj dom

Ako vam ove godine budžet ne dopušta realizaciju svih vaših ideja za uređenje kućanstva i stola oko kojeg će se okupiti cijela obitelj, ne...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.