(S)pas za vas: Predstavljamo vam Shila

Život sa psom ima mnogo prednosti, a ovo vam govorim iz vlastitog iskustva. Duge večernje šetnje ljeti, šuštanje lišća u jesen, zimsko stiskanje i proljetno buđenje prirode uz četveronožnog prijatelja poprimaju neku drugu dimenziju. Onu u kojoj nikada niste usamljeni. Iako je Shilo zadnji pesek kojeg ćemo vam predstaviti, nadamo se da je naša akcija probudila svijest o postojanju životinja kojima je potreban topli dom i prilika za novi početak.

Azil koje se nalazi nadomak Sesveta privremeni je dom preko 150 pasa koji znatiželjno proviruju iz kaveza. Neki od njih tamo su od samog otvaranja 2001., dok se drugi tek navikavaju na život iza rešetki. Pravila nema, svijet napuštenih ljubimaca otvoren je za sve – od štenaca i ranjenih mačaka do starijih pasa koji iza sebe ponekad kriju tužna iskustva, koja su se urezala duboko u pamćenje. Jedno je sigurno, svako od ovih bića pružit će vam bezuvjetnu ljubav i probuditi nadu kada vam se oči napune suzama.

IMG_4485Osim što se u Dumovcu životinjama pruža veterinarska pomoć, psi prolaze i školu socijalizacije kako bi se što prije udomili i dobili priliku za bolji početak s novim odgovornim vlasnicima.

Unatoč uvjetima u kojim žive, ove životinje ne odustaju od sretnog laveža i želje da razvesele sve posjetitelje i potencijalne nove vlasnike. Stoga otvorite srce i obogatite svoju okolinu još jednim članom koji ne poznaje pojam nezahvalnosti, manjka morala i zloće.

Upoznajte Shila

Ovaj neodoljivi tornjak u azilu se nalazi već gotovo dvije godine. Shilo je iznimno umiljat i idealan kandidat za obitelj s djecom. Tornjaci od davnina imaju izraženu zaštitničku narav pa će tako vaša obitelj sa Shilom biti u sigurnim šapama.

shilo2Javite nam se sa svojom pričom i pokažite zašto baš vi zaslužujete postati Shilov ponosni vlasnik. Prijave primamo do 06.02. 2014. na [email protected]