Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

S pomoću ove tri biljke pobudite uspavanu strast i obogatite svoj intimni život

Oslabljen seksualni nagon ili pad libida utječe na mentalno i emotivno stanje, a može ukazivati i na moguće zdravstvene probleme.

Prema znanstvenim istraživanjima, razina stresa koja uzrokuje kronični umor, neravnotežu hormona i gubitak potencije postala je uobičajeni problem koji je naročito izražen kod žena. Oslabljen seksualni nagon ili pad libida utječe na mentalno i emotivno stanje, a može ukazivati i na moguće zdravstvene probleme.

Osoba često gubi samopouzdanje, osjeća se krivom, depresivnom i povlači se u sebe, što dalje nepovoljno djeluje na vezu ili brak.

U prirodi već tisućama godina postoje biljke koje su i znanstveno dokazale svoju učinkovitost u zdravlju intimnog života. Ayurveda preporučuje korištenje određenih tradicionalnih biljaka koje vrlo blagotvorno djeluju na jačanje potencije kod muškaraca i žena te njihovo seksualno zadovoljstvo.

Upoznajte se s ovim ayurvedskim biljkama kako biste ponovno pobudili uspavanu strast i obogatili svoj intimni život.

Ashwagandha

U drevnim tekstovima Ayurvede i Kama Sutre spominje se biljka ashwagandha kao najsnažniji stimulans i afrodizijak koji poboljšava seksualni život muškaraca.

Ashwagandha se preporučuje muškarcima koji se suočavaju s problemima poput gubitka libida i erektilne disfunkcije. Dokazano je da ashwagandha značajno podiže razinu testosterona i revitalizira prirodnu ravnotežu spolnih hormona u muškaraca.

Ashwagandha

Ova najpoznatija ayurvedska biljka pomaže u smanjenju razine stresa u tijelu te time poboljšava kvalitetu i broj spermija. Također je pokazala odlične rezultate u buđenju ženske seksualne energije.

Potrebno je duže vrijeme da prirodni, biljni sastojci sinergijski djeluju s našim tijelom prije nego što osjetimo bilo kakvu korist.

Konzumiranje 1 – 2 čajne žličice ashwagandhe dnevno tijekom osam tjedana može značajno poboljšati libido, izdržljivost i seksualno zadovoljstvo.

Shatavari

U ayurvedskim je tekstovima Shatavari biljka koja je iznimno blagotvorna za žene svih dobi. Poznata je po tome što ima pomlađujući učinak na ženske reproduktivne organe, osnažuje ženski libido te djeluje kao vrhunski tonik za plodnost.

Iako je korisna i za muškarce, naročito povoljno djeluje u liječenju ženskih hormonalnih poremećaja. Hrani i njeguje maternicu, potiče proizvodnju zdravih jajnih stanica te održava prirodnu ravnotežu ženskih hormona. Smanjuje simptome perimenopauze, a u menopauzi nadomještava hormone.

Shatavari spada u snažne afrodizijake jer stimulira spolnu želju u žena i muškaraca te poboljšava mogućnost začeća. Blagotvorno djeluje na cjelokupno zdravlje organizma te pomaže u borbi protiv stresa.

Koristite je kroz duži period kao napitak s mlijekom ili u obliku čaja, 1 – 2 puta dnevno.

Šafran

Šafran je luksuzni začin koji se stoljećima koristi u kulinarstvu, ali i u prirodnom liječenju. Poznat je afrodizijak koji poboljšava seksualne disfunkcije kod žena, ali i kod muškaraca. Kod muškaraca poboljšava erektilnu funkciju, a kod žena budi seksualnu želju.

Izvor krenizdravo.dnevnik.hr

Više

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Zanimljivosti

Davanje poklona može biti izvor stresa, posebno ako niste sigurni što darovati.

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Seks

Osim što je jednostavna, poza ležećeg policajca jedna je od onih u kojoj možete biti vrlo bliski s partnerom, bez obzira na to što...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.