Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Sa She.hr na Halida Bešlića

Ulaznica u Areni Zagreb ostalo samo za parter pa se požurite.

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić vraća se na glazbenu scenu nakon bolovanja, a u Hrvatskoj će nastupiti 23. i 24. listopada, u dvaput gotovo rasprodanoj Areni Zagreb.

Ulaznica još ima, ali malo. Po cijeni od 120 do 140 kuna za parter (stajanje) odnosno tribine (sjedenje) možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: CD shop Hit Records (Preradovićeva 12, Zagreb, i Kralja Tomislava 7, Čakovec), Roko/Akademija (Jarunska 5), Integral (pothodnik), Mozaik-knjiga (Bogovićeva 5 i City Centar One), CD shop Sirius (Importanne-galerija), CD shop Zagorka (Importanne-centar), Caffe-bar Sport Billy i Club Shamballa (9-21 sat).

Nizali su se poznati hitovi

Koncerti u zagrebačkoj Areni drugi su i treći na povratničkoj turneji, a prvi je održan u Zenici, u također rasprodanoj gradskoj Areni. Halid Bešlić odlučio je da će prvi solistički koncert nakon povratka s bolovanja održati upravo u Zenici iz zahvalnosti Zeničanima i Zeničankama, koji su ga podržali kada mu je bilo najteže.

Taj je koncert otvorio poznati zenički glumac Haris Burina, a nakon njega na pozornicu je zakoračio Halid uz početke poznatog hita Dvadesete. U nastavku pjevač je zahvalio Zenici, Bosni i Hercegovini i liječnicima koji su ga liječili i koji su bili njegovi posebni gosti. Dalje su se nizali poznati hitovi: Miljacka, Stiglo je proljeće, Malo je, malo dana, Stara kuća, Požuri, Prvi poljubac, Sviraj nešto narodno, Zlatne strune…

Ovacije Kemalu Montenu

Gosti na koncertu bili su Ibrahim Jukan, Armin Muzaferija i Zijo Valentino, a posebne ovacije publike dobio je Kemal Monteno, kojega je Halid najavio kao "legendu koja hoda".

Sudeći po tome kako je bilo na prvome koncertu, ljubitelji Halida Bešlića – a zna se da ih u Hrvatskoj ima – u Zagrebu će doći na svoje. Dvaput.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

She.hri HIT RECORDS vode vas na povratnički koncert HALIDA BEŠLIĆA u zagrebačkoj Areni 23. listopada 2009. Našim čitateljima poklanjamo 10 x 2 ulaznice.

Kako biste osvojili ulaznicu, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s naslovom HALID, te upisati slijedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Nagraditi ćemo one najbrže tako da požurite. 🙂
Vaše prijave primamo do 19. listopada, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr


Dragi svi,

evo napokon i objava sretnih dobitnika ulaznica za povratnički Halidov koncert u Areni Zagreb, 23. listopada 2009. godine.

Na koncertu će uživati: anadino, drage bo, kiriana, JASSTANI, maja1908, mar-tina, ennigma, mala1, bonbon i maarijas.
Čestitamo sretnim dobitnicima!
Informaciju o preuzimanju karata primiti će na mail koji su prijavili pri registraciji.

Vaš She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ono bez čega pravi ljubitelji avantura i otkrivanja novih destinacija ne mogu zamisliti svoja putovanja je njihova omiljena glazba

Kultura

Glazbena jutra su novi projekt čije su začetnice ravnateljica glazbene škole Glazbaonica Ljubav Petra Heisinger (ili kako ju djeca vole zvati – teta Nota)...

Zanimljivosti

Yamaha Music School pruža jedinstvenu mogućnost učenja i usavršavanja za sve one koji žele uštedjeti vrijeme, učiti u grupi, svirati i pjevati s bilo...

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.