Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Sa She.hr na Halida Bešlića

Ulaznica u Areni Zagreb ostalo samo za parter pa se požurite.

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić vraća se na glazbenu scenu nakon bolovanja, a u Hrvatskoj će nastupiti 23. i 24. listopada, u dvaput gotovo rasprodanoj Areni Zagreb.

Ulaznica još ima, ali malo. Po cijeni od 120 do 140 kuna za parter (stajanje) odnosno tribine (sjedenje) možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: CD shop Hit Records (Preradovićeva 12, Zagreb, i Kralja Tomislava 7, Čakovec), Roko/Akademija (Jarunska 5), Integral (pothodnik), Mozaik-knjiga (Bogovićeva 5 i City Centar One), CD shop Sirius (Importanne-galerija), CD shop Zagorka (Importanne-centar), Caffe-bar Sport Billy i Club Shamballa (9-21 sat).

Nizali su se poznati hitovi

Koncerti u zagrebačkoj Areni drugi su i treći na povratničkoj turneji, a prvi je održan u Zenici, u također rasprodanoj gradskoj Areni. Halid Bešlić odlučio je da će prvi solistički koncert nakon povratka s bolovanja održati upravo u Zenici iz zahvalnosti Zeničanima i Zeničankama, koji su ga podržali kada mu je bilo najteže.

Taj je koncert otvorio poznati zenički glumac Haris Burina, a nakon njega na pozornicu je zakoračio Halid uz početke poznatog hita Dvadesete. U nastavku pjevač je zahvalio Zenici, Bosni i Hercegovini i liječnicima koji su ga liječili i koji su bili njegovi posebni gosti. Dalje su se nizali poznati hitovi: Miljacka, Stiglo je proljeće, Malo je, malo dana, Stara kuća, Požuri, Prvi poljubac, Sviraj nešto narodno, Zlatne strune…

Ovacije Kemalu Montenu

Gosti na koncertu bili su Ibrahim Jukan, Armin Muzaferija i Zijo Valentino, a posebne ovacije publike dobio je Kemal Monteno, kojega je Halid najavio kao "legendu koja hoda".

Sudeći po tome kako je bilo na prvome koncertu, ljubitelji Halida Bešlića – a zna se da ih u Hrvatskoj ima – u Zagrebu će doći na svoje. Dvaput.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

She.hri HIT RECORDS vode vas na povratnički koncert HALIDA BEŠLIĆA u zagrebačkoj Areni 23. listopada 2009. Našim čitateljima poklanjamo 10 x 2 ulaznice.

Kako biste osvojili ulaznicu, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s naslovom HALID, te upisati slijedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Nagraditi ćemo one najbrže tako da požurite. 🙂
Vaše prijave primamo do 19. listopada, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr


Dragi svi,

evo napokon i objava sretnih dobitnika ulaznica za povratnički Halidov koncert u Areni Zagreb, 23. listopada 2009. godine.

Na koncertu će uživati: anadino, drage bo, kiriana, JASSTANI, maja1908, mar-tina, ennigma, mala1, bonbon i maarijas.
Čestitamo sretnim dobitnicima!
Informaciju o preuzimanju karata primiti će na mail koji su prijavili pri registraciji.

Vaš She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.