Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Sadržaj filma “Seks i grad 2”

Faca će prevariti trudnu Carrie.

Nevjerojatno, ali istinito. Procurile su informacije strogo čuvane priče „Seks i grad 2“. Izraelske novine Yedioth Ahronoth navodno su uspjele doći do kopije scenarija što je naravno ubrzo procurilo diljem internetskih prostranstava.

Tako će se Carrie, Miranda, Samantha, Charlotte i ljudi oko njih u drugom nastavku naći pogođeni financijskom krizom. Zbog ekonomskog kraha tržišta, Faca će naime potpuno bankrotirati i zbog posla se odseliti u London, gdje će prevariti Carrie, a ona će ga zbog toga ostaviti prije nego što dozna da je trudna.

Najdraža kolumnistica će se nakon raskida s Facom uveseljavati planiranjem vjenčanja najboljem prijatelju, homoseksualcu Stanfordu Blatcha, čiju će ceremoniju uveličati sama Liza Minelli, koja će izvesti Beyoncein hit “Single Ladies”.

Neke ljubavi pucaju, a neki se ponovo vole

Ljubav će ponovo procvjetati između najpoznatije ljubiteljice muškaraca, Samanthe Jones i Smitha Jeroda, kojeg je ostavila na kraju prvog nastavka. Ipak, i ona će zbog nedostatka novca manje uživati luksuze na koje je navikla. Miranda će dati otkaz u odvjetničkom uredu, a ona i suprug će se okušati u otvaranju zajedničkog restorana.

Kako je kriza ostavila trag i na mondeno društvo naših junakinja, one će nositi manje luksuznu odjeću, obuću i nakit. Ipak i dalje će odisati stilom te će vjerni gledatelji uživati u novim pričama ali sa prepoznatljivom šarmantnošću filmske franšize.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Horoskop

Pronašli smo detaljnu listu seksualnih želja svake žene po horoskopskom znaku, a otkrit ćete i koji se znaci najbolje slažu!

Putovanja

Donosimo popis pet svjetskih gradova u kojima je najbolja hrana – na ulici.

Seks

Vrijeme je za akciju!

Odnosi

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.