Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Sadržaj torbice za izlazak

Evo što je najbolje potrpati u torbicu!

Torbica za noćni izlazak bi trebala biti mala, slatka, a opet sadržavati svakojake stvarčice koje čuvaju make up, glavu, srce i tko zna što još.

Evo što je najbolje da potrpate u torbicu i odlepršate u nezaboravni provod.

1. Kondomi

S ovim ne pretpostavljamo da morate hopa cupa svaku večer ali ipak, tko zna, nek’ se nađe… Bolje nego da u trenutku strasti on nema kondom, vi ga nemate, pa idete kući više plačući nego pjevajući. Za svaki slučaj neka se zaštita nađe u malom džepu.

2. Nešto poput Labella

Vani često zna biti jako vruće ili jako hladno, pa se usnice ovako ili onako često suše. Labello je super prva pomoć kako sutradan ne bi hodali s ispucalim usnicama koje bride.

Instagram Labelloglobal

3. Maramice

Bilo da su vlažne ili ne, maramice uvijek dobro dođu. Kod popravljanja make up-a, nepredviđenog znojenja i mirisnog osvježenja – maramice su najbolje rješenje.

4. Ziherica

Uspjeli ste se uvući u nešto super usko i novo, ali niste mislili kako bi u razuzdanom plesu moglo i popucati. E zato u svojoj super “Sport Billy” torbici imate zihericu. Za par sekundi ste ‘spojeni’ i spremni za razbacivanje po podiju.

5. Novci i dokumenti

Kako ne biste nosili novčanik sa svim vizitkama, papirićima i slikama koje držite unutra, novce i osobnu možete staviti u vozačku i napraviti si prostora u torbici.

6. Britvica

Što ako se dogodi da se baš tu večer niste izdepilirali, a kad ono, uleti vam super frajer (podrazumijevamo da već imate kondom) i želite se malo maziti. Trk u WC, izvadite britvicu iz super torbice i u par minuta ste spremni. Ne zaboravite se nasapunati prilikom depilacije, kako vas kasnije ne biste iziritirali suhu kožu oštrom britvicom…

7. Osvježivač daha

Nakon alkohola i burne noći dah vam vjerojatno neće biti milina, a kad krenete prema kući, bilo s frajerom, frendovima ili solo, sasvim pametno bi bilo da se ne sramite govoriti zbog lošeg zadaha.  Zato špric-špric pa brbljajte i ljubite se do mile volje.

Pročitajte još

Trendovi

To je sjajna prilika da nakon što ste darivali bližnje, sada razveselite sebe modernim i kvalitetnim komadima iz Aldo ponude.

Dizajn

"Nismo sigurni koliko ima smisla u detalje objašnjavati što se sve krije iza naših torbi, jer rijetki bi shvatili, a još rjeđima bi to...

Fashion report

Kanadski brend Aldo ove je godine mjesec ljubavi podigao na sasvim novu razinu.

Fashion report

MIKO urban ethno fashion domaći je brand svojim dizajnom želi prikazati Slavoniju i njezinu tradiciju na suvremen način.

Advertisement