Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Sadržaj torbice za izlazak

Evo što je najbolje potrpati u torbicu!

Torbica za noćni izlazak bi trebala biti mala, slatka, a opet sadržavati svakojake stvarčice koje čuvaju make up, glavu, srce i tko zna što još.

Evo što je najbolje da potrpate u torbicu i odlepršate u nezaboravni provod.

1. Kondomi

S ovim ne pretpostavljamo da morate hopa cupa svaku večer ali ipak, tko zna, nek’ se nađe… Bolje nego da u trenutku strasti on nema kondom, vi ga nemate, pa idete kući više plačući nego pjevajući. Za svaki slučaj neka se zaštita nađe u malom džepu.

2. Nešto poput Labella

Vani često zna biti jako vruće ili jako hladno, pa se usnice ovako ili onako često suše. Labello je super prva pomoć kako sutradan ne bi hodali s ispucalim usnicama koje bride.

Instagram Labelloglobal

3. Maramice

Bilo da su vlažne ili ne, maramice uvijek dobro dođu. Kod popravljanja make up-a, nepredviđenog znojenja i mirisnog osvježenja – maramice su najbolje rješenje.

4. Ziherica

Uspjeli ste se uvući u nešto super usko i novo, ali niste mislili kako bi u razuzdanom plesu moglo i popucati. E zato u svojoj super “Sport Billy” torbici imate zihericu. Za par sekundi ste ‘spojeni’ i spremni za razbacivanje po podiju.

5. Novci i dokumenti

Kako ne biste nosili novčanik sa svim vizitkama, papirićima i slikama koje držite unutra, novce i osobnu možete staviti u vozačku i napraviti si prostora u torbici.

6. Britvica

Što ako se dogodi da se baš tu večer niste izdepilirali, a kad ono, uleti vam super frajer (podrazumijevamo da već imate kondom) i želite se malo maziti. Trk u WC, izvadite britvicu iz super torbice i u par minuta ste spremni. Ne zaboravite se nasapunati prilikom depilacije, kako vas kasnije ne biste iziritirali suhu kožu oštrom britvicom…

7. Osvježivač daha

Nakon alkohola i burne noći dah vam vjerojatno neće biti milina, a kad krenete prema kući, bilo s frajerom, frendovima ili solo, sasvim pametno bi bilo da se ne sramite govoriti zbog lošeg zadaha.  Zato špric-špric pa brbljajte i ljubite se do mile volje.

Više

Fashion report

Repe torbice odišu elegancijom, eklektikom i razigranošću te su idealne za sve prilike upravo zahvaljujući svom posebnom, pomalo skulpturalnom dizajnu.

Seks

Kondomi (prezervativi), pružaju učinkovitu zaštitu od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, ali samo ako se ispravno koriste.

Zanimljivosti

TEN22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 08:00 do 22:00 i subotom od 10:00-22:00.

Savjeti i preporuke

Ako se još uvijek pitate što biste trebali nositi u torbi, evo popisa koji će vam pomoći da počnete.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.