Sajam Dani beba, djece i trudnica uskoro otvora svoja vrata

Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe. Organizira se od 2007. godine u proljeće i jesen u  Westgate – u  kod  Zagreba i na jesen u Mercator centru Split.

Sajam u Westgateu posjeti u prosjeku preko 70.000 posjetitelja te time ovaj sajam spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.

U prekrasnom interijeru posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Ovdje navodimo samo neke koje su ujedno i sponzori sajma: Adax, BeSafe, Chicco, Brick2go, Kiddy, Magic Baby, Nestle, Podravka, Violeta. Uz već navedene tvrtke na sajmu će se predstaviti i mnoge druge specijalizirane tvrtke i poznati brendovi.

sajam tekstOvaj specijalizirani sajam za djecu, bebe, trudnice  i roditelje omogućava da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s mnogim novitetima i brendovima, novim proizvodima, dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. Prije svega valja istaknuti i specijalne sajamske ponude što je vrlo bitno u današnjim recesijskim vremenima. Mnogi roditelji se odlučuju za kupnju baby opreme upravo na ovom sajmu, jer je poznat po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, sportski klubovi, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojnim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a mame svoje bebice mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.
Na sajmu će sudjelovati mnogobrojni izlagači i izvođači, a starija djeca će osim u programu sajma pronaći svoju zabavu i u najvećoj igraonici za djecu u Hrvatskoj – Kid’s world-u.

O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će non-stop obavještavati putem službene facebook i internetske stranice.