Samo Nafinije stvari…

Maja Pejčić i Jasminka Grbelja upoznale su se prije nepunih pet godina. Udružile snage, uzele lonac, zamiješale kremu i krenule u avanturu života kojoj se danas svi dive.

Od davnine je poznato da koži izuzetno godi maslinovo ulje pa njihovi sapuni sadrže 70% maslinovog ulja, proizvedenog u Hrvatskoj i kontroliranog podrijetla. Sklad masline, kokosa i palme će koži pružiti učinka vlaženja, umirenja nadraženih dijelova i održavanje vlastite neophodne masnoće.

Koriste samo sastojke biljnog podrijetla te čista, prirodna eterična ulja i hidrolate. Te prekrasne tekućine sadrže mirise i pomažu njegovati i održavati vašu kožu zdravom.

Proizvodi su namijenjeni  ekološki osviještenim potrošačima, koji brinu o svojem zdravlju i očuvanju okoliša, a žele uživati u punom doživljaju njege. Proizvodi su namijenjeni svima (s izuzetkom male djece). Vašu kožu će umiriti i pružiti joj optimalne unose potrebnih sastojaka kao bi postala i ostala lijepa i čista! Odabir tipa proizvoda je na vama, ovisno o vašim željama i uživanju u različitim mirisima ili posebnim svojstvima koje bilje nudi.

Pronađite ih na stanici  https://lyrapharm.hr/.

Najfiniji maslaci i losioni za tijelo

Pružit će vam njegu nakon tuširanja u svako godišnje doba, dajući vašoj koži gipkost i sve potrebne sastojke da bude svježa i njegovanja. Ljeti će njegovati vašu kožu nakon sunca, a zimi će je štititi od hladnoće i isušivanja. Maslac će svojom punoćom i jako suhu kožu nahraniti i njegovati zimi i ljeti nakon sunca. Naši losioni su lagani i svojom teksturom će se lijepo upiti i pružiti vam osjećaj svježine i gipkosti. Lagano se nanose i ne ostavljaju masne tragove.

Najfinija hidratizirajuća krema

Njegovat će vaše lice i pružiti mu elastičnost i njegu tijekom dana i noći. Vaše lice će osjećati svježinu i hranjivost, a stavljanje šminke neće biti naporno jer se naše kreme upijaju i stvaraju finu podlogu za uljepšavanje.

Najfiniji balzami za usne

Napravljeni su od najfinijih ulja i povezani rafiniranim pčelinjim voskom. Vaše usne će biti zaštićene od pucanja, njegovane i meke. Zimi će biti zaštićene od hladnoće i pucanja, a ljeti će se zaštititi od sunca.

Najfinija deo krema

Vam pruža sigurnost od neugodnih mirisa. Svojim sastojcima sprječava stvaranje neugodnih mirisa te možete opušteno provesti svoj dan. Lagano se i u malim količinama nanosi na područje pazuha na vlažnu ili suhu kožu …i to je sve! Neugodni mirisi su spriječeni da vas ometaju u svakodnevnom poslu.

Možete ih pronaći na Facebooku i Instagramu.

Darujemo jednu čitateljicu – poklanja se jedna krema za lice i jedan hidrolat.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Zapratite njihov  Facebook profil Najfiniji sapuni itd.

Prijave primamo do 4. prosinca točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Snježa Novak