Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Saponia: Svaka pomoć čini razliku

Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia.

Ovih dana, možda više nego ikada, važno je pomagati. Donacija čini promjenu i na neki način daje nadu u bolje sutra, a to jako dobro zna Saponia. Kao jedna od društveno najodgovornijih tvrtki u Hrvatskoj, prijašnjih mjeseci i dana donirali su financijska sredstva i  proizvode  počevši od respiratora za KBC Osijek, pomoći  Zagrepčanima  koje je prošlo proljeće pogodio potres, vraćali su osmijehe na lice školaraca i poduzetnika a  donirali su i u bolnicu u Sisku koju je pogodio snažan potres.

Situacija u kojoj se našla Hrvatska, nije nimalo zavidna, a ranjeno područje i okolica Petrinje su nažalost u velikoj je potrebi. Kako bi im barem malo olakšali, tvrtka Saponia je odlučila donirati 20 tona Faks helizima, s obzirom da je iskazana potreba za deterdžentima za pranje rublja.

Donacija je dogovorena s odgovornim osobama Sisačko-moslavačke županije te s gradovima i općinama Siska, Petrinje i Gline. Deterdžent je isporučen na točno dogovorena mjesta  kako bi stanovnici što prije dobili potrebnu pomoć.

Ponosni na činjenicu koliko je hrvatski narod ujedinjen i brz kada treba pomoći i s najboljim željama za godinu koja je ispred nas, nastavit će pomagati i samim time, možda i nekog potaknuti na sam čin pomaganja jer samo tako možemo ići naprijed – zajedno.

Više

Predstavljamo

Kao tvrtka koja je svjesna svog utjecaja na okoliš i zajednicu u kojoj djeluje, Saponia nastavlja s investicijskim ciklusom koji poboljšava njezin okolišni otisak.

Događanja

Članice Mepas grupacije – Saponia, Kandit i Koestlin zajednički su poslali donaciju svojih proizvoda u opću bolnicu Dr.Ivo Pedišić u Sisku.

Događanja

Ovu godinu, koja je po svemu drugačija od bilo koje druge, želimo završiti u blagdanskom ozračju i s osmjehom, kroz toplinu i ljepotu darivanja.

Događanja

U želji da  brigu o higijeni u školi usvoje već od prvog dana, Saponia im, za prvi dan škole, poklanja novi proizvod koji je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.