Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Sarah Jessica Parker ima novi angažman

Zvijezda serije ‘Seks i grad’ snima kriminalističku dramu

Zvijezda serije, te kasnije filma ‘Seks i grad’, Sarah Jessica Parker uskoro počinje sa snimanjem nove serije. Iako će se i ovog puta pojaviti u ulozi novinarke, radnja se uvelike razlikuje od njezinih prijašnjih ostvarenja.

Tako se novi televizijski angažman ‘Otkriveni’ bazira na knjizi ‘Otkriveni: Priča o korupciji i izdaji u gradu bratske ljubavi’, a radnja se odvija u Philadelphiji gdje dvije novinarke bivaju uvučene u veliki korupcijski skandal u policiji.

sjp2Popularna 49-godišnjakinja scenarij je, prema izvorima, pročitala u avionu na putu na obiteljski odmor na Karibima te odmah javila kako želi biti dio projekta koji počinje ovog ljeta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

U kolovozu na HBO-u počinje prikazivanje ‘Zmajeve kuće‘, ishodišta ‘Igre prijestolja‘, jednog od najpopularnijih i najnagrađivanijih serijala u povijesti televizije.

Zanimljivosti

Agatha Christie je rođena 1890. godine u Torquayju. Bila je i ostala najprodavanija spisateljica svih vremena.

Duh i tijelo

Dosad navedene informacije sugeriraju da nas true crime priprema na bolju reakciju u izazovnim situacijama i, učenjem na tuđem primjeru, drži u kontroli vlastitog ponašanja te...

Zanimljivosti

Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.