Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Šareni mozak

Htjela bi da sam takva osoba koja može sve ostaviti i otići.

Hajde da…uzmemo neki dobar autooooo i odemo negdje nikog nema daleko. Da spavamo i da se kupamo po cijeli dan… Eh da, bilo bi jako dobro, danas kada sam čula ovu stvar u izvedbu Martine V. Dok sam se spremala za izlazak na teren kroz glavu mi je prošlo kako bi bilo dobro poslati sve kvragu skupiti nekoliko stvarčica za izlet i pobjeći,i pa barem na kratko.

Ali, ja bi samo htjela da sam takva osoba i da koji put zbilja mogu poslati sve kvragu i otići. Ali nisam. Baš šteta. Ali ipak mi je dan bio poletan. Bez obzira što je u gradu bilo prilično vrelo. Pjevušila sam u autu i vrtjela lijepe filmove u glavi. <3

Maznula sam dvije punjene paprike, koje spremamo ljeti a uopće nije ljetna. Baš je zimska. Ta mljevena mesina. Uvijek mi je zanimljivo to što sarmu jedem zimi a papriku ljeti. Ma dobro, whatever. Bila je dobra u odnosu na lubenicu koja nije. Još je bjelkasta i spužvasta iznutra.Hm, nemam koncentracije uopće. Svašta bih napisala, a ništa povezano. Baš mi je šareni mozak sada. Visim već sat vremena nad tekstom, a svega nekoliko redaka. To je zato jer nisam bila na sportu pa sam nabrijana. Nisam se imala gdje ispucati. Zato ću sutra ranom zorom u gym. Nema boljeg početka dana u zadnje vrijeme za mene. Totalno fresh i poletno. Došla mi je Bella pa ćemo ispijati kave i družiti se. Ona će visiti na plaži a ja ću učiti kod kuće. Neda mi se najviše na svijetu. Znam da sam već dosadna i vama i sebi ali zbilja sam "štufa". Ne vidim kraj. Mogla bi čak uporabiti klišej: "ne vidi se svijetlo na kraju tunela". Ali neću se opet uvlačiti u dramu. Još malo ću se strpjeti.

Ne znam jeste li pratili Mastrechefa, ja nisam od početka ali zadnjih mjesec i pol jesam. Zanimljivi su mi bili natjecatelji i često sam suzu pustila kada je netko odlazio. Haha. Kao neka šiparica. A šta ću? Sada je i to gotovo i mogu reći da apsolutno ništa ne pratim na teveu.

Postoji ta Doma tv koja ima prilično dosadan program. Prikazivali su "Prijatelje" koji su onda završili i istu večer opet počeli ispočetka?! Šačica turskih sapunica, a negdje sam pročitala i da će reprizirati "Marisol". Ne vjerujem! Samo čekam da se netko sjeti prikazivati Santa Barbaru jedno 13 godina. I to onako cijeli dan. Apeliram da se ljudi ponovno prikuju za stolce i budno prate kako Kain muči jadnu Eden.Ah joj, baš sam vam svašta nadrobila. Nadam se da se ste si isplanirali godišnje odmore i odlaske na more. Bilo da ste se odlučili za vruće partijanje po našoj obali koja i ove godine nudi zbilja širok spektar događanja ili sa miran odmor u društvu voljenih osoba, želim vam da se dobro provedete. Da makar na trenutak zaboravite na stvari koje vas zamaraju i prepustite se uživanciji. Ja nisam puno planirala, više volim da mi se zabava sama dogodi. Gdje god krenem. A ako mi pukne film, znati ćete na vrijeme.

<3
Ginger.

Gingerblurbs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Putovanja

Ako se pitate kojem ih je dijelu Istre povijest poklonila u najvećem broju, odgovor je Vodnjan i okolica.

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Putovanja

Više vas zanimaju otmjeni hoteli, nego jednostavna backpacking putovanja i jedinstvena iskustva?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.