Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Šareni svijet Sexy Plexy nakita

Osvoji unikatan nakit s logom She.hr-a.

Tim koji čine dvije apsolventice arhitekture, prijateljice i poslovne partnerice Sara i Iva, svoju veselu igru pod nazivom Sexy Plexy započele su jednog snježnog dana, u špici ispitnih rokova.

“Sjedile smo na podu kombinirajući razne oblike i boje, u mislima vraćajući se polako u djetinjstvo. Svaku ideju, zamisao, uspomenu pretočile smo u crteže, koji su na kraju završili pod svjetlima lasera. Kad smo napravile prvih desetak lančića gledale smo ih, preslagivale i kombinirale. Obuzete šarenim i veselim svijetom, igrale smo se rimama i ‘sexy plexy’ nam je lako ušao u glavu – zvučno, pamtljivo i prepoznatljivo baš kao naš nakit – i spontano postao ime našeg branda”, kažu dizajnerice.

Njihov nakit izrađen je od pleksiglasa koji je kao materijal izrazito čvrst i kvalitetan. Toliko su im se svidjele njegove mogućnosti da su ga odlučile iskoristiti i za neke druge ideje osim za izradu maketa, prilikom kojih su ga prvi put počele koristiti.

Sexy Plexy osim ogrlica nudi i narukvice, prstenje, bedževe, revere za vjenčanja i slično. Njihov nakit nose žene svih dobi, od 5 do 75 godina, a nađe se tu i pokoji muškarac, naravno samo oni najhrabriji.

No nakit nije njihova posljednja postaja, naime, Sexy Plexy planira dizajnirati i dekorativne elemente za interijere, poput lampi i sličnih asesoara.

Uz vesele ljetne i proljetne motive koji su dominirali prvom kolekcijom, jesenska kolekcija inspirirana je romantičnim i nježnim motivima čipke, u kontrastu s modernim elementima poput kosturske lubanje, dijamanta i munje koja je njihov zaštitni znak. Ovu jesen nova kolekcija namijenjena je malo ozbiljnijoj publici te koja funkcionira i u večernjim prigodama.

Nakit se, osim online, može kupiti u Accessoriesu u Ilici, u Gara Shopu u Samoboru te tijekom ljeta duž naše obale, od Rovinja do Šibenika.

“Budući da je Sexy Plexy nastao kao igra, želja nam je da ostanemo mlade i zaigrane zauvijek. Nadamo se da će nam Sexy Plexy to omogućiti i da ćemo uvijek imati inspiraciju za nove i maštovite ideje”, kažu dizajnerice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.