Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Šarenilo prijenosnih računala

Gotovo je s dosadnim, crnim prijenosnim računalima, koji osim funkcionalnost i visoke cijene, ne nude ništa drugo.

Traže se lakši, tanji, jeftiniji i ljepši. Tvrtka Dell se ove godine okrenula tržištu manjih i jeftnijih laptopa u svim dijelovima svijeta. Uz to, na čelo dizajnerskog tima postavljen je Ed Boyd, kako bi dodao dozu ekscentrične umjetnosti.

Kupac može ušetati u dizajnerski prostor i odabrati jedan od uzoraka razbacanih po zidovima prostorija. Dok takve mogućnosti odabira ne dođu do nas, okrenimo se ponudi na našem tržištu.

DELL 1525 INSPIRION

Plavi, smeđi, bijeli, crveni, zeleni ili ukrašeni posebnim detaljima po narudžbi. Dellov model dobar je izbor za privatne i poslovne svrhe.

Iznad ekrana od 15.4 incha nalazi se kamera od dva megapiksela za druženje na internetu. Ovisno o boji i specifikacijama, cijene se kreću od 4.290 kuna do 5.500 kuna bez PDV-a.

MSI 12,1 PR 200

Ekran od 12 inča svoju malenkost nadoknađuje širokom kristalno jasnom slikom. Radi se o pravom multimedijskom računalu, koje izrađuju u plavoj i ružičastoj boji. Veličina, težina manja od dva kilograma i veseli izgled ih svrstava među modne detalje. Baterija traje do četiri sata, a cijena ovisi o prodajnom mjestu oko 7250 kuna.

SONY VAIO

Prijenosna računala svjetski poznatog branda sve su poznatiji i traženiji u Hrvatskoj. Njihovi proizvodi tradicionalno su drugačiji od ostalih po dizajnu i zaobljenim linijama.

LCD zaslon od 14,1 inča manji je od standarda ali je visoke kvalitete. Za 2,5 kilograma težak proizvod sjajne svijetlo ružičaste boje treba izdvojiti oko 10.000 kuna što ga čini najskupljim u našem pregledu.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Čim se pojavi neka nova tehnologija ljudi uvijek nađu način kako je upotrijebiti u seksualne svrhe.

Duh i tijelo

Četrdeset dana korizme idealno je vrijeme da se naviknemo na zdraviji život, ali i zadržimo bolje navike kojih smo se pridržavali tijekom tog vremena.

Dobar posao

Pet savjeta kako biti sigurniji na internetu.

Duh i tijelo

Što rade kad su na Internetu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.