Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Sav taj Jazz!

Dijelimo ulaznice za feštu od jazz nota.

Opatija bajna ponovo postaje jazz grad! Naime devetu godinu za redom Liburnia Jazz Festival će smjestiti svoje instrumente po raznim lokacijama grada. Sveukupno moći ćete uživati u dvadeset različitih koncerata, a manifestacija počinje 3. srpnja.

Program Street Jazza će se održavati na kupalištu Slatina (restoran Vongola), terasama hotela Imperijal, Milenijum, Bristol i Lounge baru Monokini. Na Street Jazzu će ukupno učestvovati 11 bandova koji će održati 14 koncerata.

Ono po čemu je Liburnia festival poznat su i dvije pokretne pozornice. Tako Jazz možete doživjeti i dok se vozite autobusom ili brodom. Naime, Jazz Bus je opatijsko-riječki turistički autobus koji će od Slatine do Rijeke putovati s jazz bandom na krovu.

Ako ste pak za jazz na moru, turistički brod Contessa Toursa iz Opatije će ploviti rivijerom uz live jazz koncert, fritule i bisku. Cijena ovog krstarenja je 60 kuna, a ulaznice se mogu kupiti u svim opatijskim agencijama i hotelima.

Jazz  "face" na ljetnoj pozornici

Takozvani „veliki“ koncerti će se na ljetnoj pozornici. Tamo već na otvorenju 3. srpnja možete čuti i vidjeti kultne Medeski, Martin & Wood. Sljedeći dan nastupit će Ex Tempore Orchestra – umjetnički eksperiment udruge Liburnia Jazz i Elvisa Stanića. Istu večer će nastupiti i Mario Canonge Trio. Poslastica za posljednji dan festivala je koncert nove, velike trubačke nade jazza – Christian Scott Quintet.


SHE.HR POKLANJA

Redakcija She.hr-a se pobrinula da i vi uživate u jazz notama ako odgovorite točno na nagradno pitanje.

Dvoje od vas koji odgovore točno na naše pitanje dobiti će FESTIVALSKI T-SHIRT
na dan koncerta na blagajni Ljetne pozornice u Opatiji, naravno uz osobnu iskaznicu.

9. Liburnia Jazz Festival ima i dvije pokretne pozornice:

a) jazz boat i jazz train
b) jazz boat i jazz bus
c) jazz bus i jazz train

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], sa naslovom poruke LIB-TSHIRT napišete točan odgovor, a pored odgovora molimo da navedete i sljedeće podatke:
– ime i prezime
– korisničko ime
– broj mobitela

Vaše prijave primamo do 16. lipnja 2009, a u četvrtak 17. lipnja objavit ćemo dobitnike!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Knjige i glazba

Dobro došli u Opatiju, otvorenu virtualnu knjižnicu — prvi turistički grad u Hrvatskoj i svijetu koji povodom Svjetskog dana turizma postaje FREE READING ZONE.

Trendovi

U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok...

Događanja

Womanary okuplja vrhunska predavanja, ali i sadržaje za razonodu kako bi svojim gošćama pružio iskustvo za pamćenje te im dao potrebna znanja i vještine...

Predstavljamo

Predavanja na 23. Cosmetic News-u očekuju nas iz najrazličitijih područja kozmetike i wellnessa - od masažnih tehnika i upotrebe aromaterapije protiv fizičkih i psihičkih...

Advertisement