Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Savjeti za kupovinu donjeg rublja

Četiri pravila za kupnju savršenog grudnjaka i gaćica.

Kupovina savršenog donjeg rublja često je zahtjevan zadatak. Dok je većini žena kod odjeće jako važna cijena, izgled i udobnost, donje rublje se nepravedno zanemaruje. Ipak, nose ga sve žene, stoga bi pri kupovini svaka trebala obratiti pozornost na sljedeće četiri stvari.

1. Pravilna veličina

Najvažnije pravilo u kupovini donjeg rublja je obraćanje pažnje na pravilnu veličinu i oblik grudnjaka. Istraživanja pokazuju da većina žena nosi pogrešnu veličinu grudnjaka, a nije svjesna da se s godinama i oblik grudi mijenja.Pri mjerenju veličine grudnjaka, potrebno je izmjeriti opseg grudi, ali i opseg prsa ispod dojki. No, pri kupovini potrebno je imati na umu da različiti proizvođači nude modele u drugačijim veličinama, što ovisi i o obliku grudi.2. Udobnost

Iako se nosi ispod odjeće, donje rublje je važan odjevni predmet. Pri kupovini prvenstveno tražite ono rublje u kojem se dobro i ugodno osjećate kada ga nosite na sebi. Kod odabira je važan materijal, ali i model grudnjaka, kao i gaćica.Želite li kupiti model donjeg rublja koji prije niste nosili, poput tangi, kupite jeftin model i nosite ih kod kuće nekoliko dana kako biste vidjeli odgovara li vam takav model gaćica.

3. Model

Ako su grudnjak i gaćice udobni, to ne znači da ne  izgledaju lijepo, ženstveno i seksi. Na tržištu je ponuđen širok izbor materijala i modela, od pamuka, svile i čipke.Nemojte trošiti novac na jeftine grudnjake koji će se uništiti nakon nekoliko pranja. Uložite u kvalitetan grudnjak koji ćete moći nositi ispod gotovo svakog komada odjeće.Nemojte skrivati svoje grudi. Ako smatrate da su premale, kupite push up grudnjak, a za velike grudi nabavite obavezno nabavite podstavljeni model. Kao i za grudnjak, i pri odabiru gaćica obratite pozornost na svoj oblik tijela i model koji vam najbolje pristaje.

4. Boja

Budući da nosite odjeću u različitim bojama, donje rublje ne mora biti samo u bijeloj, crnoj ili boji kože. Za razne prigode trebat će vam grudnjak ili gaćice u gotovo svakoj boji. Crna je praktična, klasična i seksi boja s kojom ne možete pogriješiti, ali nemojte se bojati isprobati i crveno, plavo ili ljubičasto donje rublje.Ženama svijetle puti pristaju crvene i ružičaste nijanse te boja lavande. Imate li tamniju put, pristaju vam puderasti i svijetli tonovi, a možete probati i kontrastne boje.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Fashion report

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Trendovi

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Duh i tijelo

Svatko od vas vjerojatno ima određenu boju kojoj je malo više naklonjen nego ostalima. Upravo ta boja oslikava vaš karakter.

Advertisement