Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Savjeti za savršeni medeni mjesec

Pobrinite se da vaše bračno putovanje bude – savršeno.

1. Planiranje započnite rano

Što prije, to bolje. Na taj način, imat ćete dosta vremena za istraživanje i bit ćete u mogućnosti dobiti točno ono što želite. Poneka mjesta ili datumi su rezervirani i godinu dana unaprijed.

2. Podijelite planiranje


Nakon svega, ovo je medeni mjesec za vas oboje. Ako bi sve odluke donosili sami, osjećali biste krivnju ako stvari ne idu savršeno.

3. Postavite okvirni proračun


Razgovarajte o svojim očekivanjima i prioritetima, tako da se možete prije puta složiti na što ćete trošiti i na čemu ćete štedjeti.4. "Take it easy"

Prvih nekoliko dana planirajte laganiji tempo tako da se možete oporaviti od post-vjenčane iscrpljenosti i usredotočiti se jedan na drugog.

5. Potražite dodatne besplatne informacije

Prosurfajte netom i informirajte se o hotelima, restoranima, aktivnostima i svečanostima.

6. Planirate preuzeti suprugovo prezime?

Osim ako planirate medeni mjesec sa zakašnjenjem, nećete imati vremena promijeniti putovnicu, vozačku dozvolu… sve dok se ne vratite sa medenog mjeseca. Umjesto toga, koristite svoje djevojačko prezime na svim putnim dokumentima (vize, zrakoplovne karte).

7. Ne zaboravite na humor

Malo fleksibilnosti svakako je potrebno na svakom putovanju. Očekujte da sve stvari neće uvijek ići po planu. Učinite ili promijenite ono što možete, a zatim se opustite i uživajte u svom medenom mjesecu. Nakon par dana ili čak nakon par sati vjerojatno ćete se svemu samo smijati.

8. Recite svima da ste na medenom mjesecu!

Nemojte biti stidljivi. Vjerojatno ćete uživati u posebnom tretmanu, kao što su pozdravni šampanjac ili poklon-košara sa voćem u sobi.

Puturist.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Pelješac se vratio u zlatno doba, u vrijeme kada je poluotok bio pomorsko središte Mediterana.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Putovanja

Unatoč ovoj prirodnoj raskoši, prepoznatljivi simbol općine Ližnjan ipak je skromna, prelijepa, jarko žuta i mirisna brnistra!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.