Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Savršen poklon za zaposlenu ženu

Budi u trendu uz najnovije Prestigio tablet računalo!

Tablet računala danas su gotovo zasjenila sve druge oblike tehnologije i privukla pažnju svakog ljubitelja modernih gadgeta. Sve je počelo pojavom Apple-ovog iPada, a različiti brandovi danas nude sve bolje i modernije tablete praktičnijeg i ljepšeg dizajna. Iako se čini da tablet računala ne mogu sasvim zamijeniti osobna i prijenosna računala, mnoge su prednosti tableta u odnosu na njih.

Tablet je manji, praktičniji i u svakom trenutku i gdje god se nalazili, donosi informacije o najnovijim vijestima iz svijeta, vremenskim prilikama, GPS navigaciji te najbrži pristup pretincu elektroničke pošte, a stane gotovo u svaku torbu. Savršena je zamjena za društvo u situacijama kada čekamo u dugim i dosadnim redovima ili na putovanjima.

Baterija na tabletu traje dulje, a tablet je idealan gadget na kojem možete uživati u omiljenim filmovima, igricama i sličnim multimedijalnim sadržajima.Iako je prijenosno računalo moguće nositi sa sobom, njegovo korištenje nije uvijek jednostavno, posebno kada se želite priključiti na Internet. Tablet nudi pristupačniji i brži pristup Internetu odmah nakon uključivanja.

Tablet uvelike olakšava svakodnevne poslove, što je osobito važno zaposlenim ženama. Za razliku od smartphone-a, dokumenti na tabletu su veći i pregledniji, za naše oči zdravije je gledati u ekran veće rezolucije, a ne troši se nepotrebno vrijeme na zumiranje svakog detalja.Velik broj besplatnih i plaćenih aplikacija dostupnih na operativnom sustavu Android omogućavaju korisniku da prati sve što mu se događa u životu i potraži pomoć za svaku sitnicu koja mu zatreba.

Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo idealan je dodatak svakoj modernoj poslovnoj ženi. Ovaj gadget modernog i praktičnog dizajna radi na operativnom sustavu Android, posjeduje visoko kvalitetan zaslon, a uz kupnju dobit ćete kožnu futrolu koja štiti od oštećenja i ogrebotina, a sve to uz jamstvo od 24 mjeseci.Prestigio tablet računala prate svjetske trendove u dizajnu, tehnologiji i cijeni. Svojim cjenovno pristupačnim uređajima omogućavaju vam da si priuštite uređaj visoke klase i inovativnog dizajna, koji će vam vrlo brzo postati desna ruka u obavljanju vaših privatnih i poslovnih obaveza.Osim već standardnih aplikacija, Prestigio oduševljava i nizom drugih aplikacija poput eReadera putem koje imate pristup u bazu e-knjiga s više od 250.000 naslova, velikim brojem besplatnih knjiga, kao i ponudi knjiga na hrvatskom jeziku.

Pronađite svoj digitalni stil na Facebook stranici Prestigio Hrvatska. Surfajte, lajkajte, tweetajte, čitajte i kupujte uz najpovoljnije tablet računalo na tržištu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Dobar posao

Konferencija koja slavi moć žena održat će se 2. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a u programu će sudjelovati inspirativne heroine hrvatskog gospodarstva, akademske, zdravstvene...

Dobar posao

Tamara Kajari certificirana je profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje.

Dobar posao

Posla ima previše, plaće su manje, otkazi su postali kao dobar dan, a tenzije zbog situacije, k tome dodajte i globalnu situaciju pandemije, neminovne...

Top menadžerica

Naš je cilj bio stvoriti bezvremenski proizvod koji nadilazi modu i trendove.

Advertisement