Savršena manikura do 3 tjedna

Sve mi želimo izgledati lijepo i uredno 24 sata na dan. No ljepota nije lagan posao. Iza lijepo njegovane kose, lica i tijela stoji puno truda i ulaganja. Tako je i s noktima.

Imati uredne, zdrave i lijepe nokte želja je većinu žena, no čvrsti i lijepi nokti iziskuju puno njege i održavanja. Nije ni čudo, obzirom da rukama radimo toliko toga… Tipkamo, kuhamo, peremo suđe, izrađujemo, guramo ruke u bezdane naših torbica, itd. A naši nokti pate.

Za sve žene koje nisu ljubiteljice geliranih i umjetnih noktiju, koje teže što prirodnijem i što kraćem tretmanu u kozmetičkom salonu, a pitaju se postoji li način da lak na njihovim noktima traje dulje od posezanja za kućanskim poslovima, odgovor je – soak-off manikura!

Objašnjenje o kakvom se tretmanu točno radi potražili smo u zagrebačkom kozmetičkom salonu Mysterion koji svojim klijenticama nudi uslugu OPI soak-off manikure. Riječ je o klasičnoj manikuri ali uz pomoć lakova u gelu, koji ne peku, ne oštećuju nokat, nanose se uz pomoć kista u tankom sloju i što je najvažnije – imaju vijek trajanja do 3 tjedna!

OPI lakovi u gelu dolaze u čitavoj paleti modernih nijansi, a posjeduju i nevidljiv zaštitni sloj čija je funkcija da štiti nokat koji dok raste ne gubi na čvrstoći. Još jedna odlična stvar kod ovih, popularno zvanih, trajnih lakova je ta da manikuri daju prekrasan sjaj, finiš koji svi želimo a koji je teško postići kod obične manikure.

Ovi lakovi mogu se koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran gel ili akril. Za razliku od običnih gelova, ne oštećuju nokte (skidaju se otapanjem u posebnoj hidratizirajućoj i relaksirajućoj tekućini a ne rašpanjem nokta), već ih učvršćuju, sprječavajući njihovo listanje i pucanje, te im daju iznimno sjajan i gladak izgled.


Manikura je savršena tjednima, bez ikakvih oštećenja ili guljenja boje, uz popratni osjećaj lakoće, za razliku od tradicionalnih, teških gelova.

Ova je usluga je fantastično prihvaćen trend svih vodećih kozmetičkih salona i spa centara i predstavlja idealnu alternativu tradicionalnom lakiranju noktiju.

Klijentice kozmetičkog salona Mysterion prepoznale su ovaj tretman ne samo izuzetno kvalitetnim, dugoročnim i efikasnim već i isplativim. Cijena OPI soak-off manikure je 170 kn, za razliku od klasične french manikure koja košta 165 kn.

Minimalna razlika u cijeni i konačni rezultat više su nego dovoljni razlozi da odaberete soak-off manikuru koja osigurava 3 tjedna besprijekorno urednih, lijepih i sjajnih noktiju koje će baš svi primjetiti!

OSVOJI O.P.I. SOAK-OFF MANIKURU

Kozmetički salon MYSTERION jednu čitateljicu daruje s tretmanom OPI soak-off manikure poznatije kao "trajni lak". 

Ukoliko želite osvojiti ovaj tretman, potrebno je da postanete fan Mysterion Facebook stranice te da nam pošaljete mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom OPI te navedite sljedeće podatke: ime i prezime + korisničko ime na She.hr-u + broj mobitela + svoju punu adresu.

Kako se proizvođač lakova u gelu koji se koriste u Mysterionu za tretman soak-off manikure?

Vaše prijave primamo do 1. svibnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
OPI soak-off manikuru osvojila je Andrea Čretni, čestitamo!