Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Savršeno klapaju – Intrade i Oliver

Oliver i Intrade pozivaju na feštu od toplih nota.

Već treću godinu za redom Tomislav Bralić, Klapa Intrade i Oliver Dragojević nastupaju u Zagrebu za sve ribare, lipe divojke, Zagrepčane i prijatelje koji osjećaju dalmatinsku pismu. Iako su prije svirali u koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ Ovaj put je koncert koji se održava 4. prosinca premješten u dvoranu „Dražen Petrović“.

– Ne znamo kako će biti u „Ciboni“ jer je drugačiji ambijent, ali se nadamo dobroj fešti kao i uvijek,- kaže za She.hr Tomislav Bralić.

Koncert je također humanitarnog karaktera za akciju „Štedim i darujem“ koju provode u organizaciji s Karlovačkom bankom. Cijena po kojoj možete uživati u hitovima „Intrade san popi“, „Ane moja“, „Vilo moja“ je 100 i 150 kuna.

„Croatio, iz duše te ljubim“

Njihovi koncerti su većinom rasprodani danima unaprijed, a kakav nezaboravan doživljaj je bio u Lisinskom gdje je publika upijala svaki stih možete vidjeti i čuti na DVD-u „Croatio, iz duše te ljubim“ kojemu se ovih dana smiješi i zlatna naklada.

– Da, koncert je većinom rasprodan deset dana unaprijed, a telefon nam u to vrijeme ne prestaje zvoniti. Mislim da smo stekli puno prijatelja u Zagrebu, a kako pivamo dobre pisme za dušu ljudi nas vole,- kaže Bralić.

Ovoga puta na koncertu će gostovati Goran Karan, Hari Rončević, Boris Oštrić i Ribari te Davor Pekota. „Dođite, obećavamo vam događaj za pamćenje, pravu pravcatu feštu“, pozvao je još jednom Tomislav Bralić.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako nas je napustio Oliver Dragojević, legendarni glazbenik čije pjesme su voljele sve generacije.

Celebrity

Glazbena legenda spremna za rasprodane zagrebačke koncerte

Knjige i glazba

Ta divna splitska noć s Oliverom Dragojevićem i Marijanom Banom.

Knjige i glazba

Novi album rezultat je suradnje s 10 kolega glazbenika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.