Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Savršeno tijelo u 82.

Carmen Dell'Orefice snimila editorijal za talijanski Vogue

Jedna od najstarijih manekenki u modnome svijetu Carmen Dell'Orefice opet je pokazala svoju vitku liniju u novom broju talijanskog Voguea. Ova 82-godišnjakinja živi je dokaz da uz vježbu i pravilnu prehranu čak i u odmakloj dobi možete imati zastrašujuće dobru liniju.Iako će mnogi sumnjati u to i govoriti kako izgleda barem 40 godina mlađe uz pomoć Photoshopa, ovaj legendarni model i u uživo linijom može posramiti neke njezine puno mlađe kolegice.

Carmen održava formu vježbajući više puta tjedno, spravama poput onih koje su koristili na snimanju za talijanski Vogue. U editorijalu ‘Be In Shape Ever.’ njezinu liniju isticali su odjevni komadi Chanela i Alexandera Wanga.Žene svih životnih dobi, od kojih većina mogu biti Carmenine unuke, vježbale su ispred objektiva fotografa Grega Lotusa. Gledajući ih skupa potrebno je dobro se zagledati kako bi otkrili koja se od njih nalazi u trećoj životnoj dobi.Nedavno je karakterna Dell’Orefice izjavila kako svoj posao smatra ’nijemom glumom’, ali ovu ulogu nije bilo teško odglumiti. Kaže kako uvijek nađe vremena za vježbu iako je s obzirom na dob vrlo zaposlena. 

U posljednjih nekoliko mjeseci šetala je pistom za Norisol Ferrari te snimala editorijal u teatralnim večernjim haljinama za talijansko izdanje časopisa Vanity Fair.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Istaknuto

2014-a je bila plodna kad je kozmetika u pitanju, a mi smo uživale u svakom trenutku

Moda

Američki miljenik fashionistica gost dizajner za švedski modni div

Beauty report

Poznata glumica u novoj Chanelovoj kampanji

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.