Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Scarlett Johansson opet najseksepilnija žena

Putena glumica jedina je žena koja je tu laskavu titulu ponijela čak dvaput

‘Najseksepilnija živuća žena na svijetu’ još jednom je američka glumica Scarlett Johansson, ako je vjerovati časopisu Esquire. Putena glumica jedina je žena koja je tu laskavu titulu dobila čak dvaput.

‘Šest godina kasnije, ona je ponovni očiti izbor. Ovaj put još privlačnija’, piše list koji je 2006. godine prvi put prepoznao ljepotu mlade Scarlett.

Johansson, koja se ovo ljeto zaručila za francuskog novinara Romaina Daurriaca, svoju je glumačku karijeru započela još kao tinejdžerica u filmu Svijet duhova, a ove jeseni glumi čak u tri filma – Don Jon, Under the Skin (Ispod kože) i Her. Njezin seksepil ne mogu osporiti ni njezini glumački kolege. Nedavno je njezin partner u filmu ‘Don Jon’ Joseph Gordon Lewitt izjavio kako joj je teško odoljeti jer osim tjelesnih atributa posjeduje nešto posebno.

scarlett tekst2Iako je predmet požude mnogih muškaraca, Scarlett priznaje da je, u vezi s francuskim novinarom, ona ta koja je ljubomorna.

‘Nisam bila ljubomorna osoba dok nisam započela vezu s njim, sada kad sam u vezi s Francuzom, nekako se to razvilo samo od sebe! Radije bi bila s nekim tko je malo ljubomoran nego s nekim tko nije uopće. To mi nije privlačno, čak je i pomalo depresivno.’, izjavila je Scarlett koja je svjesna toga da je mladost i ljepota relativna, ali i prolazna stvar.

scarlett tekst1‘Trenutno naporno radim. Ja sam 28-godišnja žena u filmskoj industriji. Uskoro će većina uloga koje će mi se nuditi biti uloga majki. Zatim kao da ponude prestaju.’, rekla je Johansson časopisu, ne žaleći se na svoj, trenutno, naporan radni ritam.

Prošlogodišnja najprivlačnija žena bila je američka glumica Mila Kunis, a prije toga titulom su se okrunile pjevačica s Barbadosa Rihanna, britanska glumica Kate Beckinsale i južnoafrička glumica Charlize Theron.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

SheRULES

Časopis ZAPOSLENA u srijedu 12. srpnja 2017. izabrat će Ženu godine

Dobar posao

Nesumnjivo je da je pod vodstvom Martine Bienefeld kao prve osobe turizma grada Zagreba, naša metropola, možda i prvi put u povijesti doživjela turistički...

Dobar posao

Ova tradicionalna manifestacija značajna je prvenstveno zbog promicanja žena koje su kroz nominacije ali i titule “Žena godine”, razvijale i otkrivale svoje daljnje profesionalne...

Savjeti i preporuke

Sve bi mi htjele da su nam veće, punije, zamamnije, a vrlo jednostavno to možemo i ostvariti

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.