Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Sedam znakova da vaš partner ima ljubavnicu

Kada je vrijeme za podizanje crvene zastave?

Pomisao na voljenog muškarca u zagrljaju druge žene scenarij je kojeg se mnogi straše. Često se događa da unatoč očitim znakovima, koji upućuju na aferu, nemamo dokaz za istu jer bolja polovica sve vješto skriva i ništa ne prepušta slučaju. Iako sljedeći znakovi ne garantiraju prevaru, upravo oni se najčešće pojavljuju kada do nje dođe.

Potreba za privatnosti

Svi mi ponekad imamo potrebu za privatnošću i to je potpuno normalno, no kada ta potreba postane prevelika neminovno je da će druga strana posumnjati u postojanje treće osobe te početi preispitivati postojeću vezu. Postavljanje lozinke na kompjuteru i mobitelu, kao i brisanje poruka znakovi su za podizanje crvene zastave.

Trudi se izgledati bolje nego inače

Iznenadna pojačana briga o izgledu, biranje nove toaletne vodice, parfema i posve drukčijega odjevnog stila može biti znak krize srednjih godina. No može značiti i da je u njegov život nedavno ušetala neka ‘nova inspiracija’.

muskarac ogledaloNedostatak intimnosti

Manjak intimnosti nije povezan samo uz seks. Ako su spontani poljupci u lice, zagrljaji i razgovor o svakidašnjim aktivnostima ustupili mjesto večerama koje prolaze u znaku tišine trebali biste se zabrinuti. Iako se ponekad radi tek o prolaznoj krizi uslijed stresnih situacija, razgovor s partnerom je neizbježan.

Postao je povučen

Vaš partner čini se odsutnim, izgubljenim u mislima ili manje dostupnim. Govori ‘ja’ ili ‘mene’ umjesto ‘mi’ ili ‘nas’. ‘Sljedeći put kad budem išao na odmor, ići ću u…’ A kada mu spomenete svoju zabrinutost, kaže vam da ste ljubomorni ili da umišljate stvari. Možda vam spomene i da ga ‘gušite’. Ako imate osjećaj da vam partner nešto krije, probajte naći neki osjetljivi način kojim ćete ga potaknuti da o tome otvoreno razgovara s vama. Recite mu kako ste primijetili da smjera nešto i da se vi osjećate uvrijeđenim što s vama nije u stanju pričati o tome.

Troši više novca

Ako vaš suprug ili dečko izvadi novu kreditnu karticu na kojoj niste povezani korisnik i čini sve što može da ne vidite njegove mjesečne račune, to je pouzdan znak da troši novac na stvari koje želi sakriti od vas. Moguće je i da dio troškova pokušava prebaciti na račun tvrtke ili na ‘službenu’ karticu.

Promjene u raspoloženju

Jasan znak da nešto nije u redu su nagle promjene raspoloženja. Ako vaš suprug sve češće ostaje duže na radnom mjestu, a kući dolazi potišten i razdražljiv vrijeme je da se zabrinete. Doduše, moguće je da se radi tek o povećanju obaveza, no opreza nikada dosta.

muskarac dolazi kuciProvodi više vremena online

Ako vrijeme koje provodi pričajući, pišući poruke ili e-mailove s nekim drugim, u znatnoj mjeri utječe na vaše zajedničko vrijeme, problem je očit. Bili biste iznenađeni kada biste znali koliko afera počinje online. Facebook i ostale društvene mreže postale su jedan od glavnih krivaca za raspad dugogodišnjih veza.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

BDSM više nije tolika nepoznanica, a parova koji ga prakticiraju svakim danom je sve više.

Suncokreti na oblacima

Zanimljivo je da kad sam bila mlađa nisam to nikad radila. Nikad se nisam stizala baviti analizama

Kultura

Ljubavni simboli nam pomažu da na najbolji, najromantičniji i ujedno najefikasniji način iskažemo svoje najdublje emocije.

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.