Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Sedam znakova da vaš partner ima ljubavnicu

Kada je vrijeme za podizanje crvene zastave?

Pomisao na voljenog muškarca u zagrljaju druge žene scenarij je kojeg se mnogi straše. Često se događa da unatoč očitim znakovima, koji upućuju na aferu, nemamo dokaz za istu jer bolja polovica sve vješto skriva i ništa ne prepušta slučaju. Iako sljedeći znakovi ne garantiraju prevaru, upravo oni se najčešće pojavljuju kada do nje dođe.

Potreba za privatnosti

Svi mi ponekad imamo potrebu za privatnošću i to je potpuno normalno, no kada ta potreba postane prevelika neminovno je da će druga strana posumnjati u postojanje treće osobe te početi preispitivati postojeću vezu. Postavljanje lozinke na kompjuteru i mobitelu, kao i brisanje poruka znakovi su za podizanje crvene zastave.

Trudi se izgledati bolje nego inače

Iznenadna pojačana briga o izgledu, biranje nove toaletne vodice, parfema i posve drukčijega odjevnog stila može biti znak krize srednjih godina. No može značiti i da je u njegov život nedavno ušetala neka ‘nova inspiracija’.

muskarac ogledaloNedostatak intimnosti

Manjak intimnosti nije povezan samo uz seks. Ako su spontani poljupci u lice, zagrljaji i razgovor o svakidašnjim aktivnostima ustupili mjesto večerama koje prolaze u znaku tišine trebali biste se zabrinuti. Iako se ponekad radi tek o prolaznoj krizi uslijed stresnih situacija, razgovor s partnerom je neizbježan.

Postao je povučen

Vaš partner čini se odsutnim, izgubljenim u mislima ili manje dostupnim. Govori ‘ja’ ili ‘mene’ umjesto ‘mi’ ili ‘nas’. ‘Sljedeći put kad budem išao na odmor, ići ću u…’ A kada mu spomenete svoju zabrinutost, kaže vam da ste ljubomorni ili da umišljate stvari. Možda vam spomene i da ga ‘gušite’. Ako imate osjećaj da vam partner nešto krije, probajte naći neki osjetljivi način kojim ćete ga potaknuti da o tome otvoreno razgovara s vama. Recite mu kako ste primijetili da smjera nešto i da se vi osjećate uvrijeđenim što s vama nije u stanju pričati o tome.

Troši više novca

Ako vaš suprug ili dečko izvadi novu kreditnu karticu na kojoj niste povezani korisnik i čini sve što može da ne vidite njegove mjesečne račune, to je pouzdan znak da troši novac na stvari koje želi sakriti od vas. Moguće je i da dio troškova pokušava prebaciti na račun tvrtke ili na ‘službenu’ karticu.

Promjene u raspoloženju

Jasan znak da nešto nije u redu su nagle promjene raspoloženja. Ako vaš suprug sve češće ostaje duže na radnom mjestu, a kući dolazi potišten i razdražljiv vrijeme je da se zabrinete. Doduše, moguće je da se radi tek o povećanju obaveza, no opreza nikada dosta.

muskarac dolazi kuciProvodi više vremena online

Ako vrijeme koje provodi pričajući, pišući poruke ili e-mailove s nekim drugim, u znatnoj mjeri utječe na vaše zajedničko vrijeme, problem je očit. Bili biste iznenađeni kada biste znali koliko afera počinje online. Facebook i ostale društvene mreže postale su jedan od glavnih krivaca za raspad dugogodišnjih veza.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.