Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Seks na javnom mjestu? O, daaa

Sirove strasti izvan udobnosti vašeg doma…

Tajna vječne zaljubljenosti u svim vezama je u tome da povremeno partnera iznenadite. To se odnosi i na seks! Ako izađite iz granica spavaće sobe pa i vlastitog doma, strast će se istog trena rasplamsati. Drugo, seks u javnosti je ilegalan i morate biti spremni, ako vas uhvate, velika je vjerojatnost da ćete biti uhićeni i imati dosje seksualnog prijestupnika ili će vaše snimke biti objavljene na Internetu. I svi će znati da ste to bili vi. Uz nekoliko savjeta naučite kako uspješno voditi ljubav izvan udobnosti vašeg doma, a da vas pritom nitko ne uhiti zbog eksplicitne radnje na javnome mjestu.

Sve je stvar situacije!

Navikao vas je vidjeti golu prije spavanja, no kada malo kože pokažete u drugom okruženju, to stvara sasvim novu dimenziju vašeg seksualnog odnosa. Seks na haubi vam se čini kao neudoban i nimalo romantičan pothvat kada kod kuće imate veliki i udoban krevet? A možda na zadnjem sjedalu uz pogled na zalazak? Klasična fantazija koja relativno dobro funkcionira – u garderobama nema kamera!

Stajanje?

Stojeći položaji najbolji su za one koji se ipak malo više brinu da će ih netko uhvatiti na djelu. Bilo u mračnoj uličici, na parkiralištu, u parku ili na terasi neke zgrade, u tom položaju brzo se možete snaći, u trenutku prestati i ‘praviti se ludi’, a još brže pobjeći. Okrenite se leđima partneru, sagnite se i rukama primite za noge ili za neku najbliže izloženu površinu. Obavezno nosite suknju kako bi je vaš partner mogao samo podignuti, spustiti svoje hlače, i u trenutku se prepustiti strastima.

U prirodi…

Seks u prirodi zabavan je ako ne razmišljate o dugotrajnoj udobnosti i ako se ne bojite kukaca. Kako li su to samo radili naši pradjedovi!? Livade, polja, živice, grmovi i šume mogu biti odlične lokacije, ali ne za one koji su sramežljivi. Ako se bojite da ćete biti razotkriveni, pronađite staju ili brvnaru na nekom seoskom gospodarstvu. Tako ćete biti zaštićeni od mogućih radoznalih pogleda ili vremenskih nepogoda. Možda da odaberete miran dio plaže (noću!)?

Pažljivo birajte vrijeme!

Buđenje vašeg partnera usred noći, a da ga sutra čeka važan sastanak, neće dobro završiti. Pričekajte vikend i drijemajte tijekom dana kako bi skupili energiju za ono što vas čeka kasnije. Zapamtite, cik zore odlično je vrijeme za urbane nestašluke, samo pripazite na prometne kamere!  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Horoskop

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova...

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Zanimljivosti

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.