Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Seks počinje i završava u glavi

Masažom  nogu i kupovanjem cipela do vrućeg seksa. 

Seks je prije svega igra vašeg mozga. Tako pomoću zdravog mozga možemo imati kvalitetan seksualni život. Partneru čak možete "oprati mozak", kako biste mu se učinili privlačnima. Pročitajte kako…

Mozak je povezan sa svime što radimo u životu. Pa su tako mozak i seksualnost jako povezani. Ako mozak radi onako kako treba, pomaže vam da budete ljubazni, romantični, predani i puni ljubavi prema svom partneru. Um vam također pomaže da ne zaboravite značajne datume i stvari što ih vaš partner voli i koje ga usrećuju. Disfunkcionalni mozak uzrokuje agresiju, ovisnost, negativnost, nevjeru i čak mržnju. Puno stvari sprječava nas da imamo dobar seks. Na primjer depresija, bipolarna smetnja, PMS, tjeskobe, smetnje osobnosti, pa i oštećenja glave. Liječenje svega nabrojenog bitno poboljšava seksualni život.

Kad proradi 'kemija'

Kada nekoga sretnemo, ponekad kažemo da je među nama potekla kemija. Dr. Amen kaže da je kemija među partnerima ponekad snažna poput doze kokaina (sadrži dopamin, koji se aktivira kada se dogodi privlačnost prema nekome.) Kada nam netko "oduzme dah", najviše želimo biti s njim, saznati što više o njemu. U tijelu imamo puno dopamina kada upoznamo nekog novog i kada nam je sve o njemu zanimljivo i zato privlačno. Isto tako uzbuđuju i situacije koje su na rubu dozvoljenog ili su čak zabranjene. Sve to u nama aktivira dopamin, a on naš mozak potpuno "izludi". Kada smo dovoljno dugo u nekoj vezi, privlačnost slabi, pa je moramo iznova probuditi. Kako aktivirati dozu dopamiina u tijelu? S masažom nogu i kupovanjem cipela, tvrdi dr. Amen.

Stimulacija


Na stopalima su naime točke koje ne stimuliraju samo ugodan osjećaj prilikom masaže stopala, nego bude i vaše spolne organe spolne organe. Neurolog kaže, neka riječi "Pođi sa mnom da kupim nove cipele", probuđuju znak da idete na vrući spoj, a ne samo po nove cipele. Jednako ćete tako dozu dopamina povećati s nekom novom stvari što si je priuštite, a prije svega ako nekim postupkom razveselite svog partnera. Muškima navalu kemije u tijelo najviše uzrokuje orgazam, dok žene uzbudi i milovanje, držanje za ruku, lijepi pogledi i romantične geste…

Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

BDSM više nije tolika nepoznanica, a parova koji ga prakticiraju svakim danom je sve više.

Kultura

Ljubavni simboli nam pomažu da na najbolji, najromantičniji i ujedno najefikasniji način iskažemo svoje najdublje emocije.

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.