Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Seks simbol novo lice Diora

Robert Pattison u izazovnoj kampanji za parfem Dior Homme

Christian Dior potvrdio je glasine da je Robert Pattinson novo lice parfema Dior Homme te da je već snimljena kampanja s kojom će zgodni glumac skupiti još više obožavateljica.

Mladi Pattison ušao je u privilegirani krug ljudi koji su imali priliku predstavljati ovu legendarnu francusku modnu kuću. Kampanja koja reklamira Diorov muški parfem ekskluzivno će se prikazivati u većini zemalja Europe (osim Velike Britanije) i Azije (osim Kine i Japana). Za fotografiju je bila zadužena poznata američka fotografkinja Nan Goldin, dok je redatelj video kampanje bio francuski redatelj Romain Gavras.Ako je vjerovati glasinama ova navodno seksualno nabijena kampanja iskušavat će granice onoga što je dopušteno u svijetu oglašavanja.

Osam milijuna funti vrijedan ugovor s Diorom pomoći će mu da nakon konačnog prekida s Kristen Stewart okrene novi list, odmakne se od Sumrak sage koja ga je obilježila kao glumca i predstavi se svima u novome svjetlu.Za njihovu kampanju, mladi će se glumac navodno naći u raznim eksplicitnim scenama, kao naprimjer ogoljen u orgijama. Iako još nije potvrđeno hoće li ti kadrovi uopće ući u finalnu verziju, ne sumnjamo da će mladi glumac ovom kampanjom ispuniti seksualne maštarije svojih obožavateljica i prikupiti nove poklonice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nova marka mirisa hej:pure oduševljava održivošću koja je zabavna!

Trendovi

Ljubitelji niche parfema kažu da je ova formulacija pravo malo remek djelo s potpisom čuvene parfemske kuće The House of Creed.

Trendovi

Colonia C.L.U.B., nova mirisna edicija Acqua di Parme, simbola talijanskog savoir-fairea i profinjenosti, stigla je u Belodore.

Zanimljivosti

Počet ćemo s onim najstarijim. Baš tada smo se negdje i zaljubile u Toma Cruisea.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.