Seks u troje? Hm…

Mislite da su to lovačke priče? Nisu. I činjenica je da se onaj Treći/Treća obično traži na internetu.

Istraživanje je pokazalo kako se sve više parova (vjenčanih i nevjenčanih) odlučuje na seksualno eksperimentiranje, i to nakon šest mjeseci do 10 godina veze. Međutim, ništa nije tako jednostavno…

Muškarci ipak ne vole dijeliti svoju voljenu

Seks u troje, u većini slučajeva, iniciraju muškarci. Međutim, oni također najčešće požele prekinuti sa seksualnim eksperimentiranjem jer u konačnici zaključe kako ne mogu gledati svoju voljenu u tuđem “zagrljaju”. Kod ovih se muškaraca tijekom seksa u troje nerijetko javlja kombinacija ljubomore, kajanja, ljutnje i nesigurnosti. Seks u troje nerijetko može dovesti do prekida veze jer se parovi jednostavno ne znaju nositi s novonastalim osjećajima. Nerijetko se pri samom činu ostane i bez erekcije…

Situacije su nepredvidive i emotivni dio u svemu tome trebao bi biti isključen.

Žene gube samopoštovanje

Partnerice koje pristaju na seks u troje ubrzo počinju shvaćati kako je njihovo tijelo samo seksualni objekt. Često seks služi za stjecanje kontrole nad muškarcima, a na kraju završe kao “lake žene” koje svatko može imati.

Osjećaj stida (ipak) prevladava

Jutro nakon seksa u troje najčešće donosi nelagodan osjećaj, usprkos svim uzbuđenja konzumiranima prethodne noći. Tako stručnjaci tvrde kako partneri naizgled oduševljeni seksom u troje najvjerojatnije lažu. I dok neke osjećaj stida može potaknuti na neupuštanje u seksualne eskapade, druge pak može otjerati u kroničnu depresiju.

No, postoje osobe u sretnim i stabilnim vezama koje je ova vrsta intimnosti još više zbližila, dok je neke parove koštala veze.