Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Seksi blagdani

Jada Michaels predlaže 10 načina da ga uzbudite.

Modna savjetnica Jada Michaels, vlasnica branda donjeg rublja Jada Michaels Lingerie, predlaže deset načina kako da začinite blagdane sebi i svom partneru. Zagrijte atmosferu u spavaćoj sobi i ispred božićnog drvca i učinite si ove blagdane vrućima i seksi.1. Stavite mu pod božićno drvce jednu mrežastu samostojeću čarapu.

2. Zapakirajte mu seksi crveni grudnjak koji ste kupili sebi i stavite mu pod bor. Vidjet ćete kako će biti oduševljen kad otvori svoj poklon.3. Pošaljite ga u potragu za božićnim darom. Ostavite mu po stanu tragove kao što su čokoladni poljupci, žarko crveni ruž, samostojeće čarape i gaćice koji će ga voditi do vas. A vi ga čekate zamotani samo u satensku vrpcu.

4. Podmetnite mu svoje seksi gaćice u ladicu s njegovim donjim rubljem.

5. Objesite imelu u kupaonici ispod tuša.6. Ispod haljine obucite haltere s mrežastim čarapama.

7. Iznenadite ga zamotani samo u crvenu satensku vrpcu i zamolite ga da vas odmota.8. Poslužite mu doručak u krevetu odjeveni u atraktivni crveni komplet.

9. Iznenadite ga i otvorite mu vrata u crvenom kompletu tete Mraz.10. Napišite popis stvari koje su vam seksi na njemu i stavite mu pod božićno drvce.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.