Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
seksi haljinica
seksi haljinica

Seks

Seksi haljinica za vrele prosinačke noći

Ova haljinica savršeno će oblikovati vašu figuru, a zanosna bijela mašna na grudima mamit će pogled željan poklona

Hladne prosinačke noći idealne su za “grijanje u dvoje”. Kako bi druženje bilo još zanimljivije, možete cijelu priču “začiniti” nekom seksi opravicom po vašem ili njegovom ukusu. Ako se nađete na pola puta, još i bolje.

S obzirom da samo jednom u godini ima smisla biti “Tetom Mraz”, a to je upravo sada, u suradnji sa sex shopom Libido odlučili smo jednoj od vas pokloniti izazovnu, crvenu haljinicu koja će vas pretvoriti u nestašnu varijantu ranije spomenute “tetice” te najpoželjnijim poklonom ovog Božića. Savršen izbor haljine za razigranu, veselu, seksi božićnu večer.

[box style=”0″]

OSVOJITE LIBIDO HALJINICU

Izrađena od rastezljivog materijala, ova haljinica savršeno će oblikovati vašu figuru, a zanosna bijela mašna na grudima mamit će pogled željan poklona. Podesive naramenice i prorez na leđima čine ovu šarmantnu haljinicu još više seksi.

Želite li osvojiti ovu vrijednu nagradu, pošaljite sms-om ključnu riječ SHELIBIDO i svoje podatke: ime, prezime i e-mail na 60252 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe klijenta i portala She.hr. Osobni podaci neće biti korišteni niti proslijeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 17. prosinca 2014. u 23:59 nakon čega ćemo unutar ovog članka objaviti imena dobitnika.

Dobitnica je Martina Povalec. Čestitamo!

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati. Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10 000 Zagreb, OIB: 12211827938 
Operator usluge: Fin Agent d.o.o., Radnička 39, 10 000 Zagreb, OIB: 1609693397, tel. 01/2357000

[/box]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Dražesni mirisi cimeta i klinčića, ukrasi koji blješte, i toplina zajedništva - doba blagdana samo što nije počelo.

Zanimljivosti

U ovo nadolazeće predblagdansko razdoblje kada širimo ljubav, sreću, mir i veselje, Mario Valentić odlučio je isto to napraviti na malo drugačiji i zabavni...

Život u dvoje

Budući da je visoko osjetljivim ljudima malo tko dovoljno privlačan ili bar podnošljiv, njihov je fond potencijalnih partnera vrlo uzak.

Zanimljivosti

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.