Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Seksi Valentinovo

Istražite nešto novo i začinite dan za ljubav.

Poigrajte se s umom i tijelom vašeg dragog na dan ljubavi. U pauzi na poslu ili poslije obaveza kojih imate taj dan posjetite trgovinu donjeg rublja. Možda ćete misliti kako je to klišej ali seksi donje rublje uvijek pali, a ako je novo uzbudit će i vas i njega. Iako se čini veliki trošak za par minuta koliko će biti na vama, ono što slijedi je dovoljna nagrada.

Kad dođete kući isplanirajte nešto što biste mogli raditi zajedno, poput kuhanja. Hrana, suradnja i slučajni dodiri su strašno seksi. Napravite pizzu ili špagete, tj. nešto romantično i što možete razvlačiti. Otvorite crno vino jer od njega se ljudi znaju osjećati seksi i opušteno. Ako više volite koktele smiksajte npr. Espresso Martini od čokoladne votke, čokoladnog likera, Amaretta i malo Baileysa na vrhu. Preostalu čokoladu iskoristite maštovito i prepustite se slatkoj igri.

Igrice, masaže, sex shop

Nakon što ste se zagrijali, možete odigrati kakvu igricu. Plan je što prije doći do vašeg novog donjeg rublja, ali ne morate baš odmah sve strgati sa sebe. Odgađanje zna biti napaljujuće. Možete jedno drugom pričati što biste si radili, a da se pritom ne smijete dodirivati. Nekoliko minuta te igre i neutažujući seks vam je zagarantiran.

Ako pak vi i vaš voljeni niste od riječi pokušajte s erotičnom masažom. Nabavite mirisna ulja i relaksirajte cijelo tijelo. Ispunjavajte želje jedno drugom ili si dajte upute koji dijelovi tijela se mogu dodirivati, a koji ne. Završit ćete u strasnom i senzualnom zagrljaju.

Seksi V-day je dobro vrijeme ako želite isprobati nešto novo. Posjetite sex shop i priuštite si nešto novo. To može biti oprava u kojoj ćete moći razne uloge ili najbolji prijatelj vašeg dečka – vibrator. Tamo možete nabaviti i razne lubrikante, ulja te još puno stvari za vruću večer.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zdravstveni karton

Problemi s vratnom kralježnicom mogu se prilično ublažiti ako ste disciplinirani i držite se programa koji će vam složiti vaš fizioterapeut.

Savjeti stručnjaka

Menstruacija tijekom ovog posebnog dana može vas podsjetiti da budete nježni prema sebi.

Budi fit

10 napitaka koje biste trebali izbjegavati.

Život u dvoje

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.