Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Seksi Valentinovo

Istražite nešto novo i začinite dan za ljubav.

Poigrajte se s umom i tijelom vašeg dragog na dan ljubavi. U pauzi na poslu ili poslije obaveza kojih imate taj dan posjetite trgovinu donjeg rublja. Možda ćete misliti kako je to klišej ali seksi donje rublje uvijek pali, a ako je novo uzbudit će i vas i njega. Iako se čini veliki trošak za par minuta koliko će biti na vama, ono što slijedi je dovoljna nagrada.

Kad dođete kući isplanirajte nešto što biste mogli raditi zajedno, poput kuhanja. Hrana, suradnja i slučajni dodiri su strašno seksi. Napravite pizzu ili špagete, tj. nešto romantično i što možete razvlačiti. Otvorite crno vino jer od njega se ljudi znaju osjećati seksi i opušteno. Ako više volite koktele smiksajte npr. Espresso Martini od čokoladne votke, čokoladnog likera, Amaretta i malo Baileysa na vrhu. Preostalu čokoladu iskoristite maštovito i prepustite se slatkoj igri.

Igrice, masaže, sex shop

Nakon što ste se zagrijali, možete odigrati kakvu igricu. Plan je što prije doći do vašeg novog donjeg rublja, ali ne morate baš odmah sve strgati sa sebe. Odgađanje zna biti napaljujuće. Možete jedno drugom pričati što biste si radili, a da se pritom ne smijete dodirivati. Nekoliko minuta te igre i neutažujući seks vam je zagarantiran.

Ako pak vi i vaš voljeni niste od riječi pokušajte s erotičnom masažom. Nabavite mirisna ulja i relaksirajte cijelo tijelo. Ispunjavajte želje jedno drugom ili si dajte upute koji dijelovi tijela se mogu dodirivati, a koji ne. Završit ćete u strasnom i senzualnom zagrljaju.

Seksi V-day je dobro vrijeme ako želite isprobati nešto novo. Posjetite sex shop i priuštite si nešto novo. To može biti oprava u kojoj ćete moći razne uloge ili najbolji prijatelj vašeg dečka – vibrator. Tamo možete nabaviti i razne lubrikante, ulja te još puno stvari za vruću večer.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Drama Queen

Valentinovo je tu, za koji dan, taman da se naljutimo kad ne dobijemo čokoladu i cvijeće, ili ako ne odemo na neku razvikanu, a...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.