Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
seksualna
seksualna

Seks

Seksualna suša – što kada njega “boli glava”?

Donosimo vam 6 najčešćih razloga muškog gubitka interesa za seks

Ma zamislite, danas ga “boli glava“. Suprotno uvriježenim mišljenjima, a koje su potvrdila i ćaskanja s prijateljicama, muškarci nisu baš uvijek ona “raspoložena” strana.

U studiji objavljenoj u “The Journal of Sexual Medicine” 14,4% Amerikanaca objavilo je kako pate od nedostatka seksualnog interesa u trajanju od najmanje dva mjeseca u posljednjih godinu dana.

Donosimo vam 6 najčešćih razloga gubitka interesa:

1. Nisko seksualno samopouzdanje

Čak i samo jedan jedini primjer erektilne disfunkcije ove muškarce može pokolebati i učiniti njihov libido manjim. Savjet, skrenite mu pozornost na recimo ljubljenje, dodire.

2. Stres na poslu

Prema studiji, ovo je prvi od razloga niskoga libida. Ukoliko si cijeli dan pod stresom, na kraju radnoga dana tijelo ispušta kortizol i opušta se, ali ne dovoljno da biste doživjeli “užitak“. Pokušajte s dugom predigrom, zajedničkim tuširanjem, možda masažom.

3. Nešto se “ugasilo“ u vezi

Nije iznenađujuće da njegovo tijelo reagira na takav način. Ukoliko u vezi postoji problem, nemojte se iznenaditi ako nije oduševljen pomirbenim seksom. Možda nije “prožvakao“ sve izgovoreno u ljutnji i možda je to prilika da ponovno popričate.

4. Dosadno mu je

seksualna

Ništa čudno za parove u dugim vezama. Ali, bez panike! Ne shvaćajte to osobno, nego preuzmite inicijativu. Pokažite strast i pustite mašti na volju.

5. Već se sam “poigrao“

Posve moguće, zar ne? Za neke muškarce, pogotovo nakon što “mrvicu ostare“, želja jednostavno nije jednako jaka nakon što se zabave. Samo im pokažite da idući put želite sudjelovati.

6. Ne osjeća se sexy

Možda je umoran. Možda se prejeo i seks mu nije na današnjem repertoaru. Baš kao što se i nama zna dogoditi. Pokušajte s ljubljenjem i maženjem. Možda ga uspijete odobrovoljiti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Ne javljam se... Satima, danima, možda će proći i neki mjesec. 

Život u dvoje

Spremite se, ako već niste naučili, koje su to važne lekcije koje će vas brak naučiti, a nitko drugi vam to neće na vrijeme...

Horoskop

Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto drugo.

Zanimljivosti

Hangoo za cilj ima povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti.

Advertisement