Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Seminar Uznemiravanje i zlostavljanje na poslu - mobbing održati će se 17. travnja u zagrebačkom hotelu Allegra Arcotel. <br />

Najave

Seminar o mobbingu

Seminar Uznemiravanje i zlostavljanje na poslu – mobbing održati će se 17. travnja u zagrebačkom hotelu Allegra Arcotel.

Predavač je dr. sc. Dubravka Miljković, a sudionici će se upoznati s pojmom uznemiravanja na poslu, vrstama uznemiravanja te karakteristikama žrtve i uznemirivača. Upoznati će i osnovnu zakonsku regulativu te što organizacija i ključni ljudi u njoj mogu poduzeti u prevenciji i rješavanju ovih problema.

Seminar je namijenjen svim zaposlenim ljudima.

Iz programa seminara doznajte: što je uznemiravanje na poslu, sve o seksualnom i ostalim vrstama uznemiravanja te što je seksualno uznemiravanje, a što nije. Obradit će se i teme: psihologija žrtve, psihologija uznemirivača, potom što organizacija može učiniti, koje su zakonske regulative i kako se zaštititi i nositi s mobbingom.

Inače, prof. dr. sc. Dubravka Miljković, predaje na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, pročelnica je Odsjeka za obrazovne studije. Za izuzetna dostignuća u afirmaciji i popularizaciji psihologijske znanosti Hrvatsko psihološko društvo dodijelio joj je nagradu Ramiro Bujas (zajedno s Majdom Rijavec).

Kotizacija je 1.490,00 kn + PDV, a u cijenu je uračunat ručak, napici, pisani materijali i uvjerenje. Na grupu od deset i više polaznika odobravaju popust od deset posto.

Sve ostale informacije dostupne su na: IM&C d.o.o, Maksimirska 94, Zagreb, tel: 01/230-2999, 098/877-710 ili na internetskoj stranici:
www.imc-gencija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Virtualni asistent je zanimanje budućnosti koje posljednjih godina postaje sve popularnije i u Hrvatskoj.

Dobar posao

Nitko ne želi da mu se pregovori pretvore u krugove prijetnji, zahtjeva i ucjena.

Top menadžerica

Ako pričamo o LinkedInu kao jedinoj poslovnoj mreži, u zadnje vrijeme viđamo različite pristupe i nastupe.

Dobar posao

Lemax ICT Supergirls društvena je inicijativa koja potiče rast zapošljavanja žena u ICT industriji u Hrvatskoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.