Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Senzacionalnim presjekom svog rada Zigman pripremio pravi spektakl

Prostor [email protected] poslužio je ovu večer kao idealan ambijent u kojem je Zigman prikazao svu svoju čarobnost i kreativnost.

Možda najkreativnije ime hrvatske modne scene Juraj Zigman priredio je spektakularni presjek svojeg višegodišnjeg rada. Povodom premijernog predstavljanja novog DS 4 i DS 5 u Hrvatskoj, marke Citroën i DS pripremile su poseban show za svoje goste i odabrane fashioniste, na kojem je Zigman u utorak predstavio retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija. Senzacionalna revija održala se u [email protected] – prostoru koji odiše industrijskim chickom. Brojne poznate osobe došle su popratiti ovaj jedinstveni događaj održan pod kreativnom palicom umjetničkog direktora Viktora Drage, koji je svojevrsna uvertira u predstojeći Schwarzkopf Cro a Porter.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj prilici podsjetili smo se sjajnih trenutaka iz Zigmanove višegodišnje karijere. Juraj je ponovo potvrdio je status enfant terrible-a domaće modne scene. Presjekom radova kroz čak 20 sezona pokazao je kako njegov dizajn ne podliježe trendovima. Kako je sam izjavio bilo mu je iznimno bitno pokazati kako se prve kreacije bez problema mogu kombinirati s novijima te je pokazao kako uvijek ostaje vjeran vlastitoj estetici i viziji.

IMG_8402g

Pripremajući ovu reviju više sam se naradio nego stvarajući novu kolekciju. Uživao sam pregledavajući stare kolekcije i kombinirajući moje prve modele sa zadnjima. Oduševljen sam reakcijom posjetitelja i tek sam sad postao svjestan kako sam sve ove godine ostao svoj i nisam bio rob trendova. Drago mi da se svi moji modeli međusobno nadopunjuju, te time stvaraju jednu potpuno novu modnu priču, ali uvijek s mojim potpisom“, izjavio je Juraj Zigman.

2007. godine debitirao je na Cro A Porteru i od tada neprestano oduševljava hrvatsku javnost. Prostor [email protected] poslužio je ovu večer kao idealan ambijent u kojem je Zigman prikazao svu svoju čarobnost i kreativnost, a Viktor Drago iznova nas je oduševio pobrinuvši se da događaj bude na najvišoj produkcijskoj razini. Iz tog razloga s nestrpljenjem isčekujemo početak Schwarzkopf Cro A Portera i nove modne poslastice ove sezone.

Više

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Celebrity

Poznati riječki modni dizajner svjetskog talenta - Juraj Zigman - proteklih je nekoliko godina postao miljenik svjetskih zvijezda.

Fashion report

Unatoč svjetskoj slavi, svoj prvi dućan odlučio je otvoriti upravo u Zagrebu i kroz njega se želi obraćati svim tipovima žena.

Fashion report

Završna večer velikog modnog događanja Extravagant gala by Eternity obilježena je modnim spektaklom jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraja Zigmana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.