Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Senzibilni Rak mora biti jak

Sve ćete dati za zrnce ljubavi.


Cijela 2010. godina biti će puna potrebe za svojevrsnom duhovnom obnovom. Pod pritiskom života koji će vas posebno iduće godine šibati, trebat će vam jačanje unutarnjih snaga. Umjetnost će vam posebno ići od ruke. Posjetite muzeje, galerije, češće izlazite u kina; bit ćete u punom elementu za isprobavanjem doista kvalitetnih stvari u životu.

Sa autoritetima nećete imati problema, dapače. Stariji i iskusniji od vas bit će pravi vodiči. Jednostavno ćete im se prepuštati, slušat ćete svaki savjet, svaku riječ. Tražit ćete neku višu životnu mudrost, viši smisao i pronalazit ćete je u slikama, glazbi, iskrenim ljudima. Ako tijekom iduće godine namjeravate u pogon staviti neku ideju to slobodno učinite, no radi nekih drugih planetarnih odnosa nemojte se nadati dobroj zaradi; prije će se dogoditi da ćete zaraditi taman toliko da pokrijete osnovne troškove. I s tim ćete biti zadovoljni! Zapravo, pošto ćete s lakoćom moći iskazivati i kvalitetu i kreativnost u radu nećete se toliko opterećivati čistom zaradom što će za vas osobno biti veliki uspjeh. Ovakvo pozitivno ponašanje mnogi će primijetiti i nagraditi.

Postat ćete svjesni da je život kratak

E sada prelazimo na teži dio. Početkom iduće godine na nebu će se formirati vrlo napet odnos između nekoliko planeta čiju strukturu mi astrolozi nazivamo T-kvadrat. Vaše Sunce u Raku, a i još poneki planet u Raku što ovisi o vašoj karti rođenja, naći će se u žarištu. Ova konfiguracija je toliko moćna da će efektno utjecati na apsolutno sve aspekte vašeg života. Svakako, to ne znači nužno da će vam život postati pakao, ali neće biti kao da bezbrižno berete cvijeće na livadi. Od vas će se zahtijevati da se prilagodite novim životnim okolnostima. Postat ćete svjesni kako je život kratak. Ako vam se majka ili otac teško razbole to će vas užasno pogoditi. Ma koliko ova rečenica zvučala uopćeno ne možemo preskočiti činjenicu kako su današnje obitelji, najblaže rečeno, disfunkcionalne. A vama koji inače gajite poseban senzibilitet prema obitelji, teško će na srce padati ovakve situacije čak i ako sa roditeljima ili nekim drugim članovima obitelji niste godinama progovorili jednu rečenicu.

Možete postići sve što želite

Ovaj famozni T-kvadrat pružat će vam jako veliki izvor energije. Bit ćete izdržljivi, strpljivi, strahovito uporni, na trenutke će vam se činiti kao da je vrijeme stalo. Ako ste u braku nema problema za kojeg nećete pronaći rješenje, ako ste u vezi i partner vas prevari brutalno, ali pravedno ćete se osvetiti… Ne smijemo zaboraviti da su ovo situacije koje će vas užasno boljeti jer vi ipak u svojoj srži volite davati, gušt vam je skrbiti se za bližnje, sve davati sa zrncem ljubavi. A tijekom 2010. stalno ćete upadati na “mjesta” gdje će se sustavno gaziti ova prepoznatljiva osobina.

Zato glavu gore! Nije smak svijeta! Duhovno ćete se jačati iz dana u dan pa ćete s vremenom postati prava hodajuća enciklopedija mudrosti. Nadahnuće ćete pronalaziti na mjestima i u ljudima gdje inače nikada ne bi tražili što će vas fascinirati. Faktički, moći ćete sve postići što želite, ali više nego ikad za to će se morati platiti određena cijena.

Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: su Strijelac, Blizanac i Vage.

Advertisement