Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Senzualna žena eNVy rooma

Jesensko-zimska kolekcija popularnog modnog dvojca inspirirana je španjolskom kulturom.

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović dizajnerski su dvojac koji se skrivaju iza imena eNVy room – hrvatska dizajnerska modna marka koja je prve korake napravila početkom 2004. godine. Dečki iz eNVyja snimili su kampanju za kolekciju jesen/zima 2010/2011 koja je početkom ove godine prikazana na Fashion.hr-u, pa bacite pogled.
Zaštitno lice nove kampanje je Vedrana Linardic iz Thalia Modelsa. Za fotografiju je odgovorna Jelena Balic, a za šminku Višnja Lokas. Kampanja je snimana na tvrđavi Klis.
Kolekcija za jesen/zimu 2010/2011 inspirirana je španjolskom kulturom, toreadorima, pikadorima i matadorima, flamencom, strastvenom i senzualnom mediteranskom ženom i njenom religioznošću. Stoga je paralela logičnim slijedom povučena izmedu inspiracije kolekcije i odabranim lokalitetom snimanja – Dalmacije i njenog mediternskog temperamenta.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Limitirana kolekcija naglašava unutarnji osjećaj snage, slobode i ravnopravnosti žena

Fashion report

Tijekom hladnijih dana, često se odlučujemo za nošenje boja tamnijih tonova kao što su crna, tamnoplava, siva, bordo i smeđa.

Fashion report

Već s prvim jesenskim kišama koje se slijevaju niz ulicu, u potrazi smo za onim parom obuće koji može pomoći da noge ostanu suhe.

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.