Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Senzualna žena eNVy rooma

Jesensko-zimska kolekcija popularnog modnog dvojca inspirirana je španjolskom kulturom.

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović dizajnerski su dvojac koji se skrivaju iza imena eNVy room – hrvatska dizajnerska modna marka koja je prve korake napravila početkom 2004. godine. Dečki iz eNVyja snimili su kampanju za kolekciju jesen/zima 2010/2011 koja je početkom ove godine prikazana na Fashion.hr-u, pa bacite pogled.
Zaštitno lice nove kampanje je Vedrana Linardic iz Thalia Modelsa. Za fotografiju je odgovorna Jelena Balic, a za šminku Višnja Lokas. Kampanja je snimana na tvrđavi Klis.
Kolekcija za jesen/zimu 2010/2011 inspirirana je španjolskom kulturom, toreadorima, pikadorima i matadorima, flamencom, strastvenom i senzualnom mediteranskom ženom i njenom religioznošću. Stoga je paralela logičnim slijedom povučena izmedu inspiracije kolekcije i odabranim lokalitetom snimanja – Dalmacije i njenog mediternskog temperamenta.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Fashion report

U fokusu nove kolekcije brenda PETAR Lidije Skočibušić su, kao i u dosadašnjima, bazične forme, boje i sama funkcionalnost odjevnog predmeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.